Antena Căutare

Vine POTOPUL! Capitala și alte județe din țară, măturate de furtuni puternice. Autoritățile sunt în alertă

Șapte județe au intrat sub cod galben de precipitații abundente cu descărcări electrice și de grindină. Atenţionarea de cod galben de ploi abundente şi furtuni, este valabilă pentru vineri, de la ora 15.00, fiind vizate judeșeke Constanţa, Tulcea, Prahova, Dâmboviţa, Buzău, Vrancea şi Argeş.

Șapte județe au intrat sub cod galben de precipitații abundente cu descărcări electrice și de grindină. Atenţionarea de cod galben de ploi abundente şi furtuni, este valabilă pentru vineri, de la ora 15.00, fiind vizate judeșeke Constanţa, Tulcea, Prahova, Dâmboviţa, Buzău, Vrancea şi Argeş.

Nici Capitala nu scapă de fenomenele meteo extreme. Se anunță ploi, cu tunete, fulgere și furtuni, iar în urma averselor prognozate se vor cumula în anumite zone peste 25 de litri/mp, reiese din prognoza de specialitate, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Potrivit meteorologilor, în Capitală, până la ora 21:00, vremea se va menţine călduroasă, dar după-amiaza şi seara vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie şi averse ce vor avea şi caracter torenţial. Astfel, se vor înregistra în medie 10 - 15 litri/mp şi izolat peste 25 litri/mp.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis vineri o informare meteorologică de instabilitate atmosferică accentuată pentru Muntenia, local, şi pentru zonele de munte şi arii restrânse din Oltenia şi Moldova, precum şi o atenţionare Cod Galben de averse pentru judeţele Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Vrancea, Constanţa şi Tulcea, ambele fiind valabile până vineri seara.

Vremea 14 iulie. Prognoza meteo anunță furtuni cu fulgere, temperaturi mici... Trump și Melania, în fața Reginei Elisabeta. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă a SUA? Ținuta sa face înconjurul lumii: "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x