Antena Căutare

Vreme neobișnuită în weekend, în România! Unde se schimbă radical condițiile meteo, în următoarele zile

Vremea în acest weekend va fi frumoasă, cu temperaturi în creștere mai ales în zona Moldovei, unde maxima de duminică va fi de 15 grade Celsius. Meteorologii au anunțat că se va încălzi în toate zonele țării.

Vremea în acest weekend va fi frumoasă, cu temperaturi în creștere mai ales în zona Moldovei, unde maxima de duminică va fi de 15 grade Celsius. Meteorologii au anunțat că se va încălzi în toate zonele țării.

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru weekendul 16-17 februarie. Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât în mod normal.

Temperaturile maxime vor fi între 1 grad în estul Transilvaniei şi 11 grade in sudul Olteniei, iar cele minime între -6 şi 4 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali, spre -8...-9 grade.

Cerul va fi variabil în zonele de deal şi de munte, precum şi în Oltenia şi în cea mai mare parte a Munteniei şi temporar noros în restul teritoriului.

Vântul va sufla slab şi moderat. Vor fi uşoare intensificări în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, în Moldova şi în Dobrogea.

Duminică, vremea se va încălzi, mai accentuat în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 15 grade, iar cele minime între -5 şi 5 grade.

Cerul va avea înnorări în nord-vestul şi centrul ţării, iar în restul teritoriului va fi variabil, mai mult senin ziua.

ANM, estimări meteorologice. Vremea 18 februarie-18 martie... Foarte cald în acest weekend. Meteorologii au actualizat prognoza: Cum va fi vremea până la 1 martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x