Antena Căutare

Vremea 1 august 2019. Temperaturi scăzute, ploi torențiale și descărcări electrice

Începutul de lună august nu vine cu vești bune din partea meteorologilor. aAeștia au prognoza temperaturi scăzute, ploi torențiale și descărcări electrice pentru 1 august 2019. Află cum va fi vremea în București.

Începutul de lună august nu vine cu vești bune din partea meteorologilor. Aceștia au prognoza temperaturi scăzute, ploi torențiale și descărcări electrice pentru 1 august 2019. Află cum va fi vremea în București.

Vremea joi, 1 august 2019. Temperaturile scad simțitor în întreaga țară. Va urma o răcorire, care va dura până la finele primei săptămâni.

Potrivit știrimeteo.com, vremea va fi în general instabilă. Mai ales pe parcursul zilei vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în regiunile nord-vestice, centrale, sud-estice, la munte și local în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 25…35 l/mp. Izolat va cădea grindină. Valorile termice vor scădea și se vor situa în jurul celor normale la această dată. Disconfort termic se va mai resimți doar în sud-vestul țării, unde indicele temperatură-umezeală va atinge local pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade in estul Transilvaniei și 32 de grade in vestul si in sudul Olteniei, iar cele minime între 13 și 21 de grade.

Citește și: Alertă meteo! Este Cod galben de ploi și vânt în țară! Localitățile afectate, în următoarele ore

Vremea București 1 august 2019. Vremea va fi în general instabilă și se va răcori. Ziua, vor fi perioade cu înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 29...30 de grade, iar cea minimă va fi de 17...18 grade.

Surse: stirimeteo.com, meteoromania.ro

Citește și:

Untold 2019. Cum va fi vremea la Cluj în perioada 1-4 august

Meteo august 2019. Vremea: caniculă, ploi și instabilitate atmosfecrică

Alertă meteo! Este Cod galben de ploi și vânt în țară! Localitățile afectate, în următoarele ore... Cod galben de ploi torenţiale, vijelii şi grindină în zeci de judeţe, până la ora 23:00...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x