Antena Căutare

Vremea 1 august. Prognoza meteo anunță temperaturi caniculare. Câte grade sunt

 Vremea din 1 august se anunță caniculară. Temperaturile cresc brusc, însă, din păcate, nu scăpăm de ploi nici în prima zi a ultimei lunid e vară.

Vremea 1 august. Prognoza meteo anunță temperaturi caniculare. Câte grade sunt
vremea 1 august 2018

Vremea din 1 august se anunță caniculară. Temperaturile cresc brusc, însă, din păcate, nu scăpăm de ploi nici în prima zi a ultimei luni de vară.

Potrivit vremea.ro, miercuri instabilitatea atmosferica va fi în diminuare în aproape toată țara, cu toate că în sud, est și în sud-estul Transilvaniei local vor mai cădea unele averse de ploaie însoțite de descărcări electrice, în general neînsemnate cantitativ. Vântul va suflă moderat în sud-estul țării și slab până la moderat în rest. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 25 și 30 de grade în Transilvania și Maramureș, 29-34 de grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în vestul Banatului), 27-32 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 25-30 de grade în Moldova.

Vremea București, 1 august 2018

Potrivit vremea ido, în București, temperaturile cresc simțitor, prima zi din august debutând cu 30°C, cu nouă grade mai mult decât ziua precedentă. Din păcate însă, instabilitatea aduce vreme ploioasă. De altfel, sunt prognozate furtuni cu fulgere în formare după-amiază, iar ploile vor continua și pe perioada nopții. Vântul va sufla moderat dinspre NE, cu o viteză între 15 şi 25 km/h. Maximele și minimele termice se vor încadra între 30°C și 20°C, temperaturile continuând să crească, gradual, pe parcursul săptămânii. Cantitățile de apă sunt însemnate, fiind posibile inundații. Pe perioada zilei se vor strânge nu mai puțin de 5 l/m². Din păcate, ploile vor continua să curgă și zilele următoare. Consultă prognoza meteo pentru prima săptămână din august.

Prognoza meteo la munte, 1 august 2018

Din păcate, pentri cei care așteptau zilele toride la munte, aflați că vremea se mai răcește chiar cu câteva grade față de ziua precedentă. Astfel că, maximele termice ale zilei ating 26°C, respectiv cu cinci grade în minus față de marți, 31 iulie 2018. Sunt prognozate furtuni cu fulgere încă de la primele ore ale dimineții, dar și pe timpul nopții de miercuri spre joi. Precipitațiile sunt abundente la munte, respectiv 7 l/m² pe timp de zi, și 1 l/m² pe timp de noapte. Vântul suflă moderat și se înregistrează valori termice între 26°C și 16°C. Ploile vor continua până vineri, 3 august 2018.

De altfel, prognoza meteo ANM anunță că vremea rea continuă în toată țara și sunt emise noi coduri galbene de ploi și inundații. Vezi cum va fi vremea în luna august 2018.

E JALE! COD PORTOCALIU şi COD GALBEN de vreme severă în România. Zonele afectate... Se întâmplă ACUM! Vine POTOPUL! S-a dat cod PORTOCALIU de vijelii pentru următoarele ore! Care vor fi cele mai afectate ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x