Antena Căutare

Vremea 1 iunie - 1 iulie 2019. Meteorologii anunță când scăpăm de ploi

Meteo Romania. ANM a emis o prognoza meteo pe o luna. Afla ce temperaturi se vor inregistra si cand scapam de ploi. Vremea 1 iunie - 1 iulie 2019.

Meteo România. ANM a emis o prognoză meteo pe o lună. Află ce temperaturi se vor înregistra și când scăpăm de ploi. Vremea 1 iunie - 1 iulie 2019.

Estimarea meteorologică pentru patru săptămâni nu prognozează fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare.

Vremea 1 - 10 iunie 2019:

Temperatura medie a aerului - Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în regiunile estice și nordice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cantități de precipitații - Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile extracarpatice și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval

Vremea 10 - 17 iunie 2019:

Temperatura medie a aerului - Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile nordice, centrale și estice, iar în rest temperaturile vor fi în general apropiate de cele specifice acestui interval.

Cantități de precipitații - Cantitățile de precipitații vor în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în sud-vestul teritoriului dar și ușor mai coborâte în nordul extrem al țării.

Citește și: Vremea pe 3 luni în România: Ce anunță prognoza meteo pentru vara 2019: iunie, iulie, august

Vremea 17 - 24 iunie 2019:

Temperatura medie a aerului - Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în regiunile estice, nord-vestice și centrale, iar în rest temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Cantități de precipitații - Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Vremea 24 iunie 1 iulie 2019:

Temperatura medie a aerului - Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interva

Cantități de precipitații - Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile nord-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

Citește și: Vremea s-a schimbat dramatic în ultimii ani

Sursa: meteoromania.ro

Este Cod portocaliu de ploi torenţiale, vijelii și grindină! Zonele afectate, până sâmbătă dimineață... Curs valutar BNR 31 mai 2019. Cât scad astăzi euro și dolarul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x