Antena Căutare

Vremea 10 septembrie 2019. Unde se răcorește și în ce zone sunt așteptate precipitații

Meteo Romania 10 septembrie 2019. Afla in ce zone temperaturile maxime scad si unde sunt asteptate precipitatii pe parcursul zilei de marti. Vremea in Bucuresti.

Meteo România 10 septembrie 2019. Află în ce zone temperaturile maxime scad și unde sunt așteptate precipitații pe parcursul zilei de marți. Vremea în București.

Încă o zi de toamnă cu temperaturi ridicate în majoritatea regiunilor. Vântul va prezenta unele intensificări de scurtă durată.

Vremea 10 septembrie 2019. Marți va fi cald în aproape toată România, excepție fac zonele montane unde valorile termice maxime vor fi în scădere și sunt așteptate averse slabe de ploaie. Vântul va sufla moderat în Dobrogea, slab până la moderat în Oltenia, Muntenia și Moldova și mai mult slab în regiunile intracarpatice.

Prognoza meteo anunță maxime termice de între 23 și 28 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și 26-31 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în estul Dobrogei și în nordul Moldovei.

Citește și: Vremea 9 - 15 septembrie. Zile de toamnă cu temperaturi minime sub 10 grade Celsius

Meteo 10 septembie 2019. Potrivit ANM, în București vremea va fi în continuare caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat pe parcursul zilei, cu viteze la rafală de până la 40…45 km/h, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul a 30 de grade, iar cea minimă va fi de 13-15 grade.

Citește și: Se întâmplă în septembrie! Ce anunță prognoza meteo pentru perioada următoare

Vremea pe patru săptămâni: Prognoza Meteo România până pe 7 octombrie... Meteo 10 septembrie. Patru județe se află sub cod galben de ceață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x