Antena Căutare

Vremea 11 februarie 2019. Prognoza meteo anunță schimbări dramatice

Vremea 11 februarie 2019. Meteorologii anunta schimbari radicale ale vremii in urmatoarele zile. Vremea se mentine frumoasa astazi pe timpul zilei, urmand ca dupa lasarea intunericului sa apara precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.

Vremea 11 februarie 2019. Meteorologii anunță schimbări radicale ale vremii în următoarele zile. Vremea se menține frumoasă astăzi pe timpul zilei, urmând ca după lăsarea întunericului să apară precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Potrivit vremea.ro, luni(11 februarie) vremea va fi închisă mai ales în regiunile intracarpatice ale teritoriului, unde în prima parte a zilei va plouă pe arii extinse, iar după lăsarea întunericului precipitațiile se vor transformă în lapoviță și ninsoare. Cantitățile de apă așteptate a se acumula vor fi moderate, local urmând să cadă până la 10-15 mm. Spre seară, conform modelelor numerice rulate de ido.ro, unele ploi slabe locale se vor semnala și în Oltenia și în nordul Moldovei. Vântul va suflă moderat în vestul Banatului, estul Moldovei, Bărăgan și Dobrogea și mai mult slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 4 și 9 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 7-12 grade în Oltenia, 10-15 grade în Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în estul Luncii Dunării) și 6-11 grade în Moldova.

Vremea în București, 11 februarie 2019

În București, Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 2...3 grade. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, vântul va sufla în general slab(cu 5 km/h dinspre S), iar dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă. Noaptea nebulozitatea se va accentua treptat, iar în a doua parte trecător va ploua slab şi vântul va deveni moderat. Șansele de precipitații ajungând la 55%, iar cantitățile de precipitații vor fi 1 L/m².

Vremea la munte, 11 februarie 2019

Ziua se vor semnala precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, iar noaptea vor predomina ninsorile. Precipitaţiile vor fi în general moderate cantitativ astfel că în zona Carpaţilor Meridionali şi a Munţilor Banatului izolat se vor depăşi 20...25 l/mp. Local se va depune strat nou de zăpadă consistent, iar vântul se va intensifica treptat în a doua parte a intervalului, urmând ca la altitudini mari să sufle tare, cu viteze ce la rafală vor depăşi 70...80 km/h viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada.

Un nou val de aer polar ajunge în România. Vom avea ninsori puternice și temperaturi de -15 grade Celsius... ANM, prognoza meteo specială. Vremea în București 11-13 februarie 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x