Antena Căutare

Vremea 11 septembrie 2019. Toamnă cu temperaturi de vară

Meteorologii vin cu vești bune pentru noi! Miercuri, 11 septembrie, vremea va fi în mare parte frumoasă, cu termperaturi de vară. Află prognoza meteo pentru București.

Meteorologii vin cu vești bune pentru noi! Miercuri, 11 septembrie, vremea va fi în mare parte frumoasă, cu termperaturi de vară. Află prognoza meteo pentru București.

Vremea 11 septembrie 2019. Prognoza meteo pentru miercuri anunță vreme frumoasă, cu unele înnorări temporare la munte. Cu totul izolat sunt posibile câteva averse de ploaie. Vântul va avea unele intensificări în Dobroge, dar și în restul teritoriului. Maximele termice vor fi situate în general între 21 și 25 de grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 25-30 de grade în restul țării, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în zona Luncii Dunării.

Vremea în București, meteo 11 septembrie. Cerul va fi parțial senin pe parcursul zilei și pe parcursul nopții, iar șansele de precipitații vor fi zero. Temperatura maximă diurnă atinge 28 de grade, iar minima nocturnă 13 grade.

Prognoza meteo săptămâna 09.09.2019 – 16.09.2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării. Excepție va putea face partea de vest-nord-vest a teritoriului, unde regimul termic se va încadra în limite normale.

Precipitațiile vor fi în general excedentare în jumătatea de vest a țării și vor fi apropiate de normalul climatologic al săptămânii în restul teritoriului, cu o posibilă tendință deficitară în sud-est

Citește și: Vremea pe patru săptămâni: Prognoza Meteo România până pe 7 octombrie

Meteo 10 septembrie. Patru județe se află sub cod galben de ceață... Prognoza meteo de la ANM. Temperaturi de vară până la finalul lunii septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x