Antena Căutare

Vremea 11-14 martie. Se întorc ninsorile. Când și unde sunt anunțate precipitații

Vremea 11-14 martie. Meteorologii au vesti proaste pentru urmatoarele zile, vremea se schimba radical. Prognoza meteo anunta temperaturi in scadere si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Temperaturile maxime la nivel national vor fi cuprinse intre 5-15 grade Celsius.

Vremea 11-14 martie. Meteorologii au vești proaste pentru următoarele zile, vremea se schimbă radical. Prognoza meteo anunță temperaturi în scădere și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Temperaturile maxime la nivel național vor fi cuprinse între 5-15 grade Celsius. Află când și unde sunt anunțate precipitații.

Vremea 11 martie. Prognoza meteo pentru luni

Luni vremea va fi în general închisă în toată țară. În prima parte a zilei prognoza Vremea.ro arată că vor cădea local precipitații slabe sub formă de ploaie în Crișana, Transilvania, Maramureș și nordul Moldovei, pentru că după orele prânzului ploile să migreze către regiunile sudice, unde se vor semnala pe spații mai extinse, iar izolat se vor acumula până la 10-15 mm până spre miezul nopții. Vântul va suflă tare în nordul Moldovei, unde va atinge la rafală 70-80 de km/h, în timp ce în restul teritoriului acesta va fi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 4 și 9 grade în Transilvania și Maramureș, 8-13 grade în Banat și Crișana, 11-16 grade în Oltenia, 15-20 de grade în Muntenia și Dobrogea și 10-15 grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în extremitatea nordică a regiunii.

Vremea 12 martie. Prognoza meteo pentru marți

Marți îndeosebi în prima parte a zilei va plouă pe arii extinse în sud și în est, unde local se vor mai acumula cantități de apă de până la 10-15 mm. În noaptea de luni spre marți, trecător în zonele de deal din Oltenia și vestul Munteniei, precipitațiile se vor transformă în lapoviță și ninsoare, însă Vremea.ro nu așteptată depunerea unui strat consistent de zăpadă. Vântul va suflă tare în sud-estul țării și moderat în restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor situa în general între 2 și 7 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei), 7-12 grade în Banat, Crișana și Oltenia și 5-10 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Vremea 13 martie. Prognoza meteo pentru miercuri

Miercuri vremea se va ameliora că aspect peste tot, doar în vestul extrem spre seară fiind așteptate unele înnorări și câteva ploi slabe izolate. Vântul va suflă moderat în Crișana și în sudul litoralului, în timp ce în restul țării acesta va fi mai mult slab. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 4 și 9 grade în Transilvania și Maramureș, 9-14 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 6-10 grade în Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul regiunii.

Dimineață izolat în depresiunile din estul Transilvaniei temperaturile minime vor coborî ușor sub pragul de -10 grade Celsius – datorită degajării cerului de nori și a domolirii vântului se vor crea inversiuni termice temporare

Vremea 14 martie. Prognoza meteo pentru joi

Joi vremea va fi în general închisă în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Oltenia, unde local va plouă slab. Vântul va suflă moderat în Moldova, Bărăgan și Dobrogea și mai mult slab în rest. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 5-10 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și 9-14 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în zonele subcarpatice.

Sursa: vremea.ro

Meteo pentru următoarele două săptămâni! Vremea se schimbă radical! Ce anunță meteorologii... Vremea 12 martie 2019. Vin ploile și scad temperaturile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x