Căutare Live

Vremea 12 iulie. Prognoza meteo la extreme! Cum va fi azi!

Vremea din 12 iulie se anunță extrem de instabilă. Prognoza meteo este la extreme în doar o singură zi: când soare și temperaturi mari, când furtuni cu fulgere. Ce ne așteaptă.

vremea 12 iulie 2018

Vremea din 12 iulie se anunță extrem de instabilă. Prognoza meteo este la extreme în doar o singură zi: când soare și temperaturi mari, când furtuni cu fulgere. Ce ne așteaptă.

Potrivit vremea.ro, joi un front atmosferic slab va aduce averse de ploaie însoțite de descărcări electrice pe spații relativ extinse în jumătatea nordică a țării, însă cantitățile de apa estimate a se acumula nu vor fi foarte importante. Spre seară, unele averse slabe de ploaie se vor semnala cu totul izolat și în sud-est. Vântul va suflă slab în aproape toată țara, cel mult slab până la moderat în nord-vestul extrem și în Deltă Dunării.

Maximele termice vor urcă la prânz până spre 24-29 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și 28-33 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în Obcinele Bucovinei și în zonă litorala.

Vremea din 12 iulie la București

Vremea din 12 iulie în București este extrem de schimbătoare. Pe timpul zilei se anunță temperaturi mari, cu soare și cer în mare parte senin, iar noaptea furtuni cu fulgere. Temperaturile cresc joi, față de ziua precedentă, atingând valori maxime de 30°C. Vântul suflă moderat cu o viteză situată între 10 şi 15 km/h. Potrivit vremea ido, nu sunt anunțate ploi pe parcursul zilei, însă noaptea vremea va fi la extreme. Minimele nopții ating 19°C, iar cantitățile de apă vor fi de 1 l/m².

Prognoza meteo pentru 12 iulie la munte

Și la munte prognoza meteo va fi la extreme: când temperaturi mari și soare, când nori și furtuni masive. Pe timpul zilei, cerul este în mare parte senin, maxima zilei atinge 26°C, iar temperaturile minime vor fi de 16°C. Noaptea este posibil să se abată averse sau o furtună cu fulgere, șansele de ploaie fiind de 30%. Ploile vor continua la munte și în zilele următoare!

ANM vremea pentru zilele urmatoare

Vremea pe zile. Ce anunță prognoza meteo de miercuri până duminică​

Vremea se schimbă radical! Prognoza meteo pentru weekend... Anunţ de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi! COD GALBEN de furtuni. Care sunt zonele vizate...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x