Antena Căutare

Vremea 12 septembrie. Temperaturile maxime urcă până la 32 de grade

Vremea se încălzește simțitor joi, meteorologii anunță temperaturi de până la 32 de grade în Oltenia și Muntenia. Află cum va fi vremea în București și ce temperaturi se întregistrează în restul teritoriului. Meteo 12 septembrie.

Vremea se încălzește simțitor joi, meteorologii anunță temperaturi de până la 32 de grade în Oltenia și Muntenia. Află cum va fi vremea în București și ce temperaturi se întregistrează în restul teritoriului. Meteo 12 septembrie.

Vremea 12 septembrie 2019. Potrivit vremea.ro, cerul va fi înnorat spre senin, iar vântul va sufla moderat în Dobrogea și în general slab în celelalte regiuni. Maximele termice vor urca la prânz până spre 23-28 de grade în Transilvania și Maramureș, 26-30 de grade în Banat și Crișana, 27-32 de grade în Oltenia și Muntenia și 25-30 de grade în Dobrogea și Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate în vestul Dobrogei și în sudul

Vremea în București. Prognoza meteo pentru ziua de joi aduce vești bune pentru Capitală. Cerul va fi în mare parte înnorat dar temperaturile pe timpul zilei vor urca până la 28 de grade, iar vântul va sufla ușor. Vremea se va menține liniștită și noaptea, minima nopții coborând până la cel mult 13 garde.

Citește și: Vremea se schimbă radical! Prognoza meteo 12-15 septembrie. Cum va fi în weekend

Prognoza meteo săptămâna 09.09.2019 – 16.09.2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării. Excepție va putea face partea de vest-nord-vest a teritoriului, unde regimul termic se va încadra în limite normale.

Precipitațiile vor fi în general excedentare în jumătatea de vest a țării și vor fi apropiate de normalul climatologic al săptămânii în restul teritoriului, cu o posibilă tendință deficitară în sud-est.

Citește și: Fluctuații de temperatură și ploile în România. Prognoza meteo până pe 22 septembrie

Vremea 16 - 22 septembrie. Temperaturi total neașteptate în România... Vremea se schimbă radical! Prognoza meteo 12-15 septembrie. Cum va fi în weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x