Antena Căutare

Vremea 13 aprilie 2019. Averse de ploaie însoțite de descărcări electrice

Vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice. Meteo 13 aprilie 2019.

Vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice. Meteo 13 aprilie 2019.

Sâmbătă aversele de ploaie însoțite răzleț și de descărcări electrice vor continuă să cadă pe spații relativ extinse în aproape toată țara, din nou cu excepția Moldovei, unde acestea își vor face apariția doar izolat. Cantități de apa de până la 10-15 mm se vor mai acumula izolat în Banat și Oltenia, cât și în zonele montane aferente acestor regiuni, potrivit prognozelor Vremea.ro. La munte, la altitudini de peste 1500 – 1800 de metri precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare (în special în Carpații Orientali). Vântul va suflă moderat în Moldova și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor situa în general între 11 și 16 grade în Transilvania, 13-18 grade în Crișana și Maramureș, 11-16 grade în Banat, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 9-13 grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în nordul extrem al regiunii.

Vremea în București

În Capitală vântul va sufla moderal, cu unele intensificări la rafale de 42 km/h. Bucureștenii vom avea parte de condiții meteo nefavorabile, ploile vor fi moderate cantitativ(6 L/m²). Aversele vor fi însoțite de descărcări electrice pe tot parsulsul zilei. Media temperaturilor maxime se va situa în jurul valorilor de 13 – 18 grade. Pe timp de noapte, regimul termic va avea valori de 6 – 9 grade Celsius.

Vremea la munte

În zona montană vor predomina ploile în acest weekend și vor avea temporar caracter de aversă, însoțite izolat și de descărcări electrice. Temperaturile maxime se va situa în jurul valorii de 3- 4 grade Celsius, iar cea minimă ar putea coborî până în jurul valorii de 2 grade.

Citește și: Vremea în weekend 12 - 14 aprilie. Prognoza meteo: ploi și temperaturi sub valorile normale

Vremea în weekend 12 - 14 aprilie. Prognoza meteo: ploi și temperaturi sub valorile normale... Vremea în București de Florii. Ce anunță prognoza meteo specială ANM...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x