Antena Căutare

Vremea în weekend 12 - 14 aprilie. Prognoza meteo: ploi și temperaturi sub valorile normale

Vremea în weekend 12 - 14 aprilie. Prognoza meteo pentru acest weekend anunță cantități importante de precipitații în Banat și în Oltenia, unde pe parcursul întregului interval se vor acumula până la 30-50 de mm.

Vremea în weekend 12 - 14 aprilie. Prognoza meteo pentru acest weekend anunță cantități importante de precipitații în Banat și în Oltenia, unde pe parcursul întregului interval se vor acumula până la 30-50 de mm.

Vremea în weekend. În majotitatea zonelor țării maximele termice vor fi ușor mai scăzute decât ar fi normal pentru a două decadă a lunii aprilie. În Transilvania și Maramureș temperaturile vor fi puțin mai ridicate decât media acestei perioade.

Vremea 12 aprilie 2019

Vineri vremea va fi în general instabilă în cea mai mare parte a țării. Local vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice, cu excepția Moldovei, unde astfel de fenomene se vor semnala numai în mod izolat. Cantități mai mari de apa se vor acumula local în Banat și în vestul Olteniei (până la 20-30 de mm), în restul țării ploile urmând să fie mai degrabă slabe cantitativ. Vântul va suflă moderat în nordul Moldovei și în Crișana și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 9 și 14 grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 14-19 grade în Banat, Crișana, Oltenia și Muntenia (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în Dealurile de Vest), 11-16 grade în Dobrogea și 8-12 grade în Moldova.

Vremea 13 aprilie 2019

Sâmbătă aversele de ploaie însoțite răzleț și de descărcări electrice vor continuă să cadă pe spații relativ extinse în aproape toată țara, din nou cu excepția Moldovei, unde acestea își vor face apariția doar izolat. Cantități de apa de până la 10-15 mm se vor mai acumula izolat în Banat și Oltenia, cât și în zonele montane aferente acestor regiuni, potrivit prognozelor Vremea.ro. La munte, la altitudini de peste 1500 – 1800 de metri precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare (în special în Carpații Orientali). Vântul va suflă moderat în Moldova și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor situa în general între 11 și 16 grade în Transilvania, 13-18 grade în Crișana și Maramureș, 11-16 grade în Banat, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 9-13 grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în nordul extrem al regiunii.

Vremea 14 aprilie 2019

Duminică se vor mai semnala averse de ploaie local în jumătatea sudică a țării, în timp ce în nord acestea vor cădea numai izolat. Cantitățile de apa vor fi în general nesemnificative, doar în masivele montane din sudul țării urmând să se mai acumuleze local până la 10-15 mm. Vântul va suflă moderat spre tare în sud-estul țării și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 9-14 grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 14-19 grade în Banat și Crișana, 12-17 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în sudul Luncii Dunării) și 8-13 grade în Moldova.

Vremea 12 aprilie 2019. Prognoza meteo anunță temperaturi în scădere... Vremea 13 aprilie 2019. Averse de ploaie însoțite de descărcări electrice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x