Live acumObservator 19
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Vremea 13 august - 9 septembrie. Cât mai ţine căldura, când şi unde sunt anunţate furtuni

ANM a emis o prognoză meteo specială pe o lună. Află cât mai ține canicula, când și unde sunt așteptate furtuni în următoarea perioadă. Vremea 13 august - 9 septembrie 2019.

ANM a emis o prognoză meteo specială pe o lună. Află cât mai ține canicula, când și unde sunt așteptate furtuni în următoarea perioadă. Vremea 13 august - 9 septembrie 2019.

Această prognoză meteo nu esimează fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare.

Vremea 13 - 19 august 2019

Media valorilor termice estimate pentru această săptămână se va situa în general în jurul celei specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Prognoza meteo anunță că nivelul precipitațiilor va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane din vestul și sud-vestul teritoriului, precum și în regiunile nord-estice.

Vremea 19 - 26 august 2019

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. În acest interval meteorologii prognozează cantitățile de precipitații ușor excedentare, local, în regiunile centrale și apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

Vremea 26 august - 2 septembrie 2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Prognoza meteo pentru ultima săptămână din luna august nunță cantități de precipitații normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Vremea 2 - 9 septembrie 2019

Valorile termice estimate pentru această perioadă se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare, local în regiunile centrale și la munte și apropiate de cele normale ale perioadei în rest

Citește și:

Recomandari