Antena Căutare

Bombă METEO! Românii vor avea parte de un ȘOC TERMIC. Se întâmplă în următoarele ore

Drăguța toamnă este ca o zeiță! Bună, harnică, frumoasă! Nu ne supără deloc. Și-a arătat puțin colții în prima parte, dar acum și-a revenit

Drăguța toamnă este ca o zeiță! Bună, harnică, frumoasă! Nu ne supără deloc. Și-a arătat puțin colții în prima parte, dar acum și-a revenit. Este blândă cu noi și ne aduce temperaturi anormal de ridicate pentru această perioadă a anului. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 25 de grade Celsius.

Potrivit ANM vremea va rămâne neschimbată în zilele următoare, cu temperaturi cu mult mai ridicate decât în mod normal, în Banat, Crișana, Maramureș, acolo unde termometrele vor urca până la 26 de grade Celsius. În restul teritoriului temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât cele normale, mai scăzute în estul Transilvaniei, nordul Moldovei și pe litoral.

Pentru sâmbătă regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât mediile multianuale în regiunile intracarpatice şi apropiate de acestea în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 24 de grade, iar cele minime între 1 şi 13 grade.

Duminică meteorologii prognozează că vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sudul Banatului, pe crestele montane, iar pe parcursul zilei trecător şi în Dobrogea şi în jumătatea de est a Munteniei. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 25 de grade, iar cele minime între -4 grade în estul Transilvaniei, unde se va produce brumă, şi 14 grade pe litoral.

Vremea în București pe 13 octombrie 2018. Prognoza meteo pentru sâmbătă... Vremea 14 octombrie. Vremea o ia razna în toată România. Se întâmplă în următoarele ore!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x