Antena Căutare

Vremea în București pe 13 octombrie 2018. Prognoza meteo pentru sâmbătă

Vremea in Bucuresti pe 13 octombrie 2018. Prognoza meteo pentru sambata in capitala. Meteorologii anunta vreme frumoasa si teperaturi ridicate pe tot parcursul zile.

Vremea în București pe 13 octombrie 2018. Prognoza meteo pentru sâmbătă în capitală. Meteorologii anunță vreme frumoasă și teperaturi ridicate pe tot parcursul zile.

În week-end vremea se va menține frumoasă și caldă în aproape toată țară. Doar duminică vor există condiții pentru producerea unor ploi și burnițe slabe izolat în sud-estul extrem și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra la nivel național sâmbătă în general între 20 și 25 de grade, iar duminică între 18 și 23 de grade Celsius, cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei și în nordul extrem al Moldovei, iar cele mai ridicate în Banat, Crișana și în sudul extrem al țării.

Vremea în București pe 13 octombrie 2018

Vremea în București, potrivit vremea.ido.ro, va fi frumoasă, cu cer îm mare parte senin și temperaturi maxime de 21°C. Vântul va sufla slab, cu o videză între 15 şi 30 km/h. Șansela de precipitații în București pe 13 octombrie sunt de 0%.

Vremea 13 octombrie. Temperaturi anormal de ridicate pentru această perioadă a anului... Bombă METEO! Românii vor avea parte de un ȘOC TERMIC. Se întâmplă în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x