Antena Căutare

Vremea 13 septembrie 2019. Meteorologii indică temperaturi surprinzătoare

Prognoza meteo pentru vineri indică temperaturi surprinzătoare de peste 30 de grade în unele regiuni. Află cum va fi vremea în București și unde sunt așteptate precipitații. Meteo 13 septembrie 2019.

Prognoza meteo pentru vineri indică temperaturi surprinzătoare de peste 30 de grade în unele regiuni. Află cum va fi vremea în București și unde sunt așteptate precipitații. Meteo 13 septembrie 2019.

Vremea va fi în general frumoasă și se va incălzi. Cerul va fi variabil, cu innorări după orele amiezii la munte, iar seară și noaptea în regiunile nordice și nord-estice, unde insă doar cu totul izolat se vor semnala ploi de scurtă durată. Vântul va suflă slab și moderat cu unele intensificări în vestul Carpaților Meridionali și pe arii restrânse în sud-est. Prognoza meteo: temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade în etul Transilvaniei, pe litoral, poate și în nordul Moldovei și 31 de grade în Luncă Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 grade în estul Transilvaniei și 20 de grade în nordul litoralului. Cu totul izolat, dimineață și noaptea în depresiuni va fi ceată.

Vremea în București pe 13 septembrie va fi predominant frumoasă și se va incălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va suflă slab și moderat. Temperatură maximă va fi de 29...30 de grade, iar cea minimă va fi de 14...16 grade, mai scăzută în zonă preorăsenească spre 10 grade.

Vremea în săptămâna 16 - 23 septembrie

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în toate regiunile.

Citește și: Fluctuații de temperatură și ploile în România. Prognoza meteo până pe 22 septembrie

Vremea se schimbă radical! Prognoza meteo 12-15 septembrie. Cum va fi în weekend... ANM anunță frig în weekend. De sâmbătă vremea se strică. Prognoza meteo până duminică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x