Antena Căutare

Vremea 15 ianuarie. Un nou val de ger cuprinde România

Vremea 15 ianuarie. Prognoza meteo pentru marți anunță temperaturi în scădere. Preciptațiile vor continua să cadă pe arii extinse.

Vremea 15 ianuarie. Prognoza meteo pentru marți anunță temperaturi în scădere. Preciptațiile vor continua să cadă pe arii extinse.

Potrivit vremea.ro, marți vremea se va răci în cea mai mare parte a țării, iar ninsorile vor continuă să cadă în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și cu totul izolat în nordul Olteniei și al Moldovei. În vestul Carpaților Occidentali și în sudul Maramureșului se va depune un strat nou de zăpadă de până la 15-20 de centimetri. Vântul va suflă tare în sudul Olteniei și pe litoral și slab până la moderat, cel mult moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi situate în general între -7 și -2 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei), -2…3 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Moldova (cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Olteniei) și 1-5 grade în Dobrogea.

Vremea în București, 15 ianuarie

Temperaturile sunt în scădere și în București, cuprinse între -4 la amiază și -8 grade Celsius pe timpul nopții. Seara sunt așteptate ninsori în Capitală, iar ceața va persista pe arii extinse.

Vremea la munte, 15 ianuarie

În zona montană, vremea va fi închisă, vântul va sufla în rafale de 65 – 80 km/h și temporar va ninge, mai ales noaptea de marți spre miercuri, în special în Carpații Occidentali, vestul Carpaților Meridionali și nordul Carpaților Orientali.

Prognoza meteo iarna 2019. Director ANM, vremea până în februarie. Temperaturi minime record... Prognoza meteo pe regiuni. Cum va fi vremea pe 2 săptămâni 14-27 ianuarie 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x