Antena Căutare

Vremea 18 noiembrie. Ninsori și ger! Temperaturi minime de minus 15 grade

Vremea din 18 noiembrie aduce o atmosferă extrem de rece și ninsori în toată țara. Prognoza meteo indică o schimbare drastică a vremii. 

Vremea 18 noiembrie. Ninsori și ger! Temperaturi minime de minus 15 grade
vremea 18 noiembrie

Vremea din 18 noiembrie aduce o atmosferă extrem de rece și ninsori în toată țara. Prognoza meteo indică o schimbare drastică a vremii.

La București, vremea de weekend pentru ziua de duminică aduce temperaturi scăzute și ninsori pe timpul nopții. Valorile maxime și minime de 6°C și -0°C. La munte, duminică va fi ger. Temperaturile maxime de 4°C și -5°C. Pe vârfuri montane ninsori și minime de - 6 grade Celsius.

Vremea 18 noiembrie în România

Potrivit vremea.ro, Duminică în prima parte a zile i vremea va fi frumoasă în toată țara, deși temperaturile se vor situa ușor sub mediile climatologice ale perioadei. După orele prânzului local în nordul extrem al țării un front atmosferic venit dinspre Marea Baltică va aduce unele precipitații mixte slabe, în timp ce în sudul extrem în cursul nopții de duminică spre luni vor intră primele benzi de precipitații asociate unui ciclon mediteranean în dezvoltare, însă formă acestora va fi preponderent lichidă.

Dimineața zilei de duminică va fi iarăși rece în depresiunile din estul Transilvaniei, pe fondul cerului mai mult senin din prima parte a zilei. Astfel, temperaturile minime se vor apropia de -15 grade în aceste zone. Vântul va suflă slab în aproape toată țara, cel mult slab până la moderat în nordul extrem al Moldovei și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 5 și 10 grade Celsius la nivelul întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei și în nordul extrem al Moldovei, iar cele mai ridicate în Dealurile de Vest și pe litoral.

Vremea 18 noiembrie la București

La București, vremea va fi mohorâtă, cu cer acoperit de nori. Temperaturile maxime nu vor depăși 5°C la amiază, iar cele minime vor coborî până la 0°C. Va ninge doar pe parcursul nopții, iar cantitățile de apă care se vor strânge sunt semnificative: 5 L/m². Vântul suflă cu putere - 22 km/h dinspre NE. De luni, zăpada se așterne peste Capitală în cantități însemnate, deoarece va nige și ziua, și noaptea.

Prognoza meteo 18 noiembrie la munte

La munte, soarele își va face apariția. Prognoza meteo indică temperatauri maxime și minime de 4°C și -1 grad - 2 grade Celsius. Vântul suflă puternic, în sepcial pe crestele montane, ninsorile cad în spe cial pe parcursul nopții. Temperaturile continuă să scadă săptămâna viitoare. De luni, ninsorile vor cădea atât ziua, cât și noaptea.

Prognoza meteo pentru duminică, 18 noiembrie. Regiunile în care va ninge în următoarele ore... Alertă ANM! Gata, se dezlănțuie iarna! Cod galben de ninsori în țară! Zonele afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x