Antena Căutare

Vremea 19 ianuarie 2019. Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute și ninsori

Vremea din 19 ianuarie 2019 se anunță rece în toată țara. Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute, iar ninsorile revin, noaptea, la munte.

Vremea 19 ianuarie 2019. Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute și ninsori
vremea 19 ianuarie 2019 in bucuresti si la munte

Vremea din 19 ianuarie 2019 se anunță rece în toată țara. Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute, iar ninsorile revin, noaptea, la munte.

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 19 ianuarie, aduce temperaturi mai scăzute în toată țara, accentuată în centru, est și sud. Maximele se vor încadra între -2 şi 5 grade, iar minimele între -7 şi 2 grade, izolat mai scãzute în nord-est şi posibil şi în depresiuni.

-14 grade Celsius săptămâna viitoare. Cum va fi vremea pe 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române

Va fi o zi cu aspect mohorât, va ninge slab în Carpații Orientali și Meridionali, iar în sud şi est vor fi predominant ninsori slabe la deal şi trecãtor lapoviţã, ploaie sau burniţã în zona de câmpie.

Vor cădea, de asemenea, precipitații mixte în Maramureș, Transilvania, delurile sudice vor prezenta ninsori. Izolat, pot fi condiții de polei și vor fi condiții de ceață.

Vremea 19 ianuarie 2019. Prognoza meteo la București

În Capitală, vremea se prezintă închisă, iar maximele termice nu vor depăși 1°C. Vântul va sufla cu 13 km/h dinspre E, iar valorile termice din timpul nopții ating -2°C. Vântul va prezenta intensificări pe timpul nopții, de până la 15 km/h dinspre NE. La acest moment, nu sunt anunțate ninsori, în weekend, în București.

Vremea 19 ianuarie 2019. Prognoza meteo la munte

Și la munte vremea va fi mohorâtă, cu cer acoperit de nori. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între : -1°C și -4°C. Vântul va sufla cu 3 km/h dinspre NE, atât pe timpul zilei cât și pe timpul nopții. La munte sunt anunțate ninsori ușoare pe timpul nopții, precipitațiile acumulate vor fi de <1 L/m².

Meteorologii au anunțat cu va fi vremea săptămâna viitoare 20-27 ianuarie 2019. Vezi aici prognoza meteo detaliată.

sursa foto: hepta.ro

Prognoza meteo. Cum fi vremea pe 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române... Val POLAR peste România! Vremea se schimbă în următoarele ore! Ce anunță meteorologii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x