Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Vremea 20 decembrie. Prognoza meteo anunță ger și temperaturi de -15 grade Celsius

Vremea din 20 decembrie aduce temperaturi scăzute, episoade de ger. Prognoza meteo anunță ceață dimineața și pe timpul nopții. 

vremea 20 decembrie

Vremea din 20 decembrie aduce temperaturi scăzute, episoade de ger. Prognoza meteo anunță ceață dimineața și pe timpul nopții.

Vremea 20 decembrie în România

Potrivit vremea.ro, Joi cerul va fi variabil și șansele pentru apariția precipitațiilor oriunde în țara vor fi aproape nule. Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult moderat pe litoral și în Deltă Dunării. Dimineață va fi geroasă pe spații extinse în Moldova, unde temperaturile minime vor coborî până spre valori de -15…-13 grade Celsius. Maximele termice vor urcă la prânz până la -2…3 grade în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -7…-2 grade în Moldova, din nou cel mai frig urmând să fie în nordul extrem al regiunii.

Vremea în București 20 decembrie

Vremea în București are cer acoperit, temperaturile maxime și minime se vor încadra între -2°C și -9°C. Noaptea va fi geroasă în București, vântul va sufla cu 4 km/h dinspre SV pe timpul zilei și cu 9 km/h dinspre V, pe timpul nopții. Noaptea va avea aer cețos. VIneri, soarele va ieși pe timpul zilei, iar temperaurile cresc ușor.

Prognoza meteo la munte, 20 decembrie

La munte, atmosfera va fi însorită, temperaturile maxime și minime se vor încadra între 0°C și -6°C. Noaptea, norii își vor face apariția, vântul va sufla cu 1 km/h dinspre NE pe timpul zilei și cu 2 km/h dinspre SV, pe timpul nopții. Nu sunt anunțate ninsori sau ploi. Vineri, atmosfera se va menține plăcută și însorită.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro