Antena Căutare

Vremea 20 martie 2019. Miercuri sunt așteptate ploi slabe și vânt moderat

Vremea 20 martie 2019. Potrivit meteorologilor, miercuri sunt asteptate ploi slabe si izolate, insotite de vat moderat. Citeste prognoza meteo completa si afla cum va fi vremea in Bucuresti si la munte.

Vremea 20 martie 2019. Potrivit meteorologilor, miercuri sunt așteptate ploi slabe și izolate, însoțite de vât moderat. Citește prognoza meteo completă și află cum va fi vremea în București și la munte.

Potrivit vremea.ro, miercuri mai ales în prima parte a zilei vor mai cădea câteva ploi slabe izolate în special în regiunile extracarpatice, în timp ce în nordul și centrul țării cerul va fi variabil. Vântul va suflă moderat în sudul Banatului, în Bărăgan și în Dobrogea și mai mult slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 9 și 14 grade în Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei, conform ido.ro) și 11-16 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Vremea în București. Meteo 20 martie

Meteorologii anunță vreme închisă în Capitală. Cerul va fi înnorat, iar vântul va sufla moderat cu 18 km/h dinspre NE, pe timpul zilei. Maxima zilei va fi de 16 grade Celsius, minima de 7 grade Celsius, iar procentul de precipitații va fi de 45%.

Vremea la munte, 20 martie 2019

Prognoza meteo anunță temperaturi cuprinse între 1-11 grade Celsius. Vântul va sufla cu o putere de 14 kilometri pe oră, procentul de precipitații va fi de 10%, iar cel de umiditate aproape de maximul ei, de 60%.

Vremea în București 20 martie. Prognoza meteo anunță vreme închisă... Meteo București. Cum va fi vremea în București, prognoza pe 7 zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x