Antena Căutare

Vremea 20 noiembrie. Prognoza meteo anunță ger și ploaie înghețată

Vremea din 20 noiembrie aduce temperaturi scăzute și fenomenul de ploaie înghețată în anumite regiuni ale Moldovei, dar și la munte. Ce anunță prognoza meteo în România, marți, 20 noiembrie 2018.

Vremea 20 noiembrie. Prognoza meteo anunță ger și ploaie înghețată Galerie
vremea 20 noiembrie

Vremea din 20 noiembrie aduce temperaturi scăzute și fenomenul de ploaie înghețată în anumite regiuni ale Moldovei, dar și la munte. Ce anunță prognoza meteo în România, marți, 20 noiembrie 2018.

Potrivit vremea.ro, Marți vremea se va încălzi ușor în toată țara și vor cădea precipitații predominant sub formă de ploaie peste tot, cu excepția Moldovei, unde acestea vor mai fi și sub formă de lapoviță (sau chiar ploaie înghețată în sudul regiunii) și se vor semnala doar odată cu lăsarea întunericului. Cantitățile de apa așteptate a se acumula vor fi în general slabe de această dată, doar în sud-vest urmând să se strângă până la 10-15 mm.

Vântul va sufla moderat în sud-vestul țării și mai mult slab în rest. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 0 și 5 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 5-10 grade în Banat și Crișana, 2-7 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -1…4 grade în Moldova.

Vremea 20 noiembrie. Prognoza meteo anunță ger și ploaie înghețatăAșa arată fenomenul de ploaie înghețată

Vremea în București 20 noiembrie

În București se înregistrează o creștere ușoară a temperaturilor, dar numai pe timpul nopții. Cerul va fi acoperit de nori, atât ziua cât și noaptea. Va ploua atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Temperaturile maxime și minime la București, marți 20 noiembrie, se vor încadra între 3°C și 0 grade Celsius. Vântul va sufla cu putere, în rafale de 37 km/h. Cantitățile de apă înregistrate vor fi de <1 L/m² pe timpul zilei și 8 L/m² pe timpul nopții. Ziua următoare, fenomenul de ploaie înghețată va cuprinde și capitala României, existând astfel riscul de polei. Vezi aici ce anunță prognoza meteo pentru săptămâna în curs: 19-25 noiembrie 2018.

Prognoza meteo la munte, 20 noiembrie

La munte cerul va fi acoperit de nori, vântul suflă cu putere, cu 4 km/h dinspre E. Meteorologii anunță că la munte, pe timpul nopții ne vom confrunta cu fenomenul de ploaie înghețată și cu polei. Temperaturile maxime și minime se vor înacdra între 2°C și 0°C. Cantitățile de apă ce se vor strânge sunt de 4 L/m² pe timpul nopții. Tempraturile scad în următoarele zile: urmează ninsori abundente și frig! Vezi aici ce anunță prognoza meteo pentru săptămâna în curs: 19-25 noiembrie 2018.

Ciclon deasupra României. Harta interactivă. Joi, o nouă răcire drastică!... Cod galben de ceață, vânt puternic și polei! România, sub alertă meteorologică!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x