Căutare Live

Vremea 20 octombrie. Prognza meteo cu ploi masive și frig! Când ninge

Vremea 20 octombrie. Vremea se va răci în toată România și apar ploile. Temperaturile sunt în scădere, iar săptămâna viitoare meteorologii anunță chiar primele ninsori la munte.

vremea 20 octombrie

Vremea 20 octombrie. Vremea se va răci în toată România și apar ploile. Temperaturile sunt în scădere, iar săptămâna viitoare meteorologii anunță chiar primele ninsori la munte.

Potrivit vremea.ro, sâmbătă vremea se va răci ușor, mai ales în jumătatea nordică a țării. Cerul va fi variabil spre mai mult noros în aproape toată țara, însă unele ploi slabe locale sunt așteptate să cadă doar în regiunile intracarpatice. Sâmbătă temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 și 21 de grade în jumătatea nordică a țării și 20-25 de grade în cea sudică, iar duminică între 13 și 18 grade în jumătatea nordică și 17-22 de grade în cea sudică. Cel mai răcoare va fi în Obcinele Bucovinei și în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cel mai cald în sudul Olteniei, atât sâmbătă cât și duminică

Vremea în București 20 octombrie 2018

Potrivit vremea ido, vremea se mai înrăutățește în weekend la București, unde temperaturile sunt în continuă scădere. Valorile termice se vor încadra între 18°C și 11°C și sunt anunțate ploi abundente. Cantitățile de apă vor atinge 5 l/m² pe timpul zilei și 2 l/m pe timpul nopții. Vremea se schimbă radical săptămâna viitoare. Vezi aici ce anunță prognoza meteo a săptămânii viitoare.

Vremea la munte 20 octombrie 2018

Vremea la munte se răcește, iar săptămâna viitoare meteorologii anunță apariția primelor ninsori. temperaturile se vor încadra între 17°C și 8°C, iar vântul va sufla variabil. Va ploua pe timpul nopții, când se vor strânge cantități de apă de 2 l/m². Vremea la munte se răcește radical, vezi ce anunță prognoza meteo pentru următoarele săptămâni.

Vremea săptămâna asta. Joi, 25 octombrie, prima zi cu lapoviță și ninsori... Vremea în București 20 octombrie 2018. Ploi abundente, ziua și noaptea...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri