Antena Căutare

Vremea 22 noiembrie 2019. Meteorologii anunță ploi, lapoviță și ninsori

Meteo România. Vremea continuă să se răcească și sunt așteptate ploi și ninsori, potrivit meteorologilor. În zonele montane, la peste 1500 de mentri, stratul de zăpadă poate ajunge până la 15-20 de metri. Află cum va fi vremea în București.

Vremea 22 noiembrie 2019. Meteorologii anunță ploi, lapoviță și ninsori
Vine ninsoarea, lapovița și burnița

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 22 noiembrie, anunță temperaturi în continuă scădere. Cu toate acestea, valorile termice rămân specifice pentru această perioadă a anului. Excepție fac zonele centrale și vestice, unde temperaturile vor fi cu 5-7 grade peste normalul acestei perioade.

Meteo 22 noiembrie. Vremea va fi închisă și va ploua în special în sud, sud-vest și sud-est, iar în Transilvania, vestul Moldovei și nordul Munteniei, ploile se pot transforma în lapoviță și ninsori. În nordul Olteniei se vor înregistra cantități de apă de până la 30-40 de mm. Local va ploua și în restul teritoriului. Vântul va sufla moderat, exceptând zona Banatului montan unde vântul va ajunge la rafale până la 60-80 de km/h.

Vremea vineri, 22 noiembrie, va prezenta temperaturile maxime se vor situa în general între 6 și 11 grade în Transilvania și Maramureș, 11-16 grade în Banat și Crișana, 5-10 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 2-7 grade Celsius în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în zona subcarpatică a regiunii.

ANM, vremea în București pe 22 noiembrie 2019

Vremea va fi închisă și se va răci semnificativ. Temporar va ploua, iar spre seară și noaptea vor fi condiții de lapoviță. Îndeosebi ziua, vântul va avea intensificări, cu rafale ce vor atinge 40...50 km/h, amplificând senzația de rece. Temperatura aerului va fi în scădere continuă, astfel că maxima zilei, de 5...6 grade, se va atinge în orele dimineții. Minima termică de sâmbătă dimineața va fi de 0...1 grad.

Surse: meteoromania.ro și stitimeteo.com

România, lovită de un val de aer polar ce aduce temperaturi sub zero grade. Zonele în care se vor semnala ploi și ninsor... ANM, prognoza meteo specială pentru București. Temperaturile scad dramatic, până la 0 grade Celsius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x