Antena Căutare

Vremea 24 august. Prognoza meteo cu temperaturi ridicate și ploi

Vremea din 24 august se anunță instabilă, cu temperaturi ridicate în majoritatea regiunilor, dar și cu ploi sub formă de averse sau furtuni cu fulgere.

Vremea 24 august. Prognoza meteo cu temperaturi ridicate și ploi
vremea 24 august 2018

Vremea din 24 august se anunță instabilă, cu temperaturi ridicate în majoritatea regiunilor, dar și cu ploi sub formă de averse sau furtuni cu fulgere.

Meteo 22-26 august 2018. Cum va fi vremea până duminică

Potrvit vremea.ro, vineri vremea va continuă să fie frumoasă în sud și est, în timp ce în vest și în centru după-amiază și seară local vor cădea averse de ploaie însoțite de frecvențe descărcări electrice și izolat de grindină. Datorită temperaturilor ridicate și a gradientului termic vertical ridicat, pe alocuri se pot înregistra și vijelii mai severe, însă cantitățile de apa nu vor fi foarte însemnate, cu excepția Munților Apuseni, unde izolat se pot acumula până la 15-25 de mm.

Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în Dobrogea și în nordul Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 27 și 32 de grade în Transilvania, Maramureș și Crișana, 30-35 de grade în Banat, Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în sudul litoralului) și 27-31 de grade Celsius în Moldova.

Vremea 24 august la București

Potrivit vremea ido, vremea la București se va menține frumoasă în Capitală, însă persistă instabiliatea termică. Deși cerul se va menține în mare parte senin, este posibil să se abată averse sau o furtună cu fulgere dimineața devreme. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 31°C și 17°C. Vântul bate dinspre ENE, cu o viteză între 10 şi 15 km/h. Șansele de ploaie sunt scăzute pe perioada nopții. Temperaturile cresc până la finalul săptămânii, atingând 34 de grade Celsius duminică.

Vremea 24 august la munte

Vremea din 24 august se mențină instabilă și la munte. Prognoza meteo anunță posibilitatea de ploi și de furtuni cu fulgere. Cerul se menține în mare parte senin, cu temperaturi care se încadrează între 27°C și 14°C. Sâmbătă și duminică prognoza meteo aduce ploi, însoțite de descărcări electrice.

Meteorologii ANM au emis cod portocaliu de ploi pentru mai multe județe din țară, avrtizări care se pot prelungi și în weekend.

Acesta ar putea fi ANUL FĂRĂ TOAMNĂ. Meteorologii, extrem de îngrijoraţi pentru fenomenul care va avea loc în perioada u... Atenţionare meteo de ULTIMĂ ORĂ! Se schimbă VREMEA radical. Ce ne aşteaptă în zilele următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x