Antena Căutare

Vremea 25 februarie. Prognoza meteo - temperaturi în creștere și vânt puternic

Vremea 25 februarie. Prognoza meteo anunță temperaturi în creștere în toată țara. Cum va fi vremea în București și la munte și câte grade anunță meteorogii, luni.

Vremea 25 februarie. Prognoza meteo - temperaturi în creștere și vânt puternic
vremea 25 februarie 2019, progoza meteo anunta temperaturi in crestere

Vremea 25 februarie. Prognoza meteo anunță temperaturi în creștere în toată țara. Cum va fi vremea în București și la munte și câte grade anunță meteorogii, luni.

Prognoza meteo 25 februarie- 3 martie

Cum va fi vremea pe 1 Martie și pe 8 Martie

Vremea de luni anunță temperaturi mai ridicate în toată țara. Scăpăm de valul de aer polar care a străbătut țara noastră în ultimele zile și care a adus temperaturi de iarnă și ninsori în anumite regiuni. Meteorologii anunță valorile termice mai ridicate decât cele specifice acestui interval în cea mai mare marte a țării, pentru toată săptămâna viitoare, cu o abatere termică pozitivă ce va fi mai pronunțată în nord-estul teritoriului. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului.

Vremea în București, 25 februarie 2019

Prognoza meteo pentru Capitală anunță un cer însorit și temperaturi în creștere. Valorile maxime și minime se vor încadra luni între 6°C și -5°C. Vântul va sufla însă cu putere - 14 km/h dinspre V, și cu e 41 km/h la rafală. Noaptea va fi senină și nu sunt anunțate precipitații. Vântul se va intensifica pe parcursul nopții. Va sufla cu o viteză de 15 km/h dinspre V, iar la rafală va avea 37 km/h. Temperaturile cresc cu încă trei grade în zilele următoare.

Prognoza meteo la munte 25 februarie

Și la munte atmosfera va fi însorită, norii nu-și vor face apariția decât parțial. Vântul mai scade din intensitate față de zilele anterioare. Va sufla cu 4 km/h dinspre V. Temperaturie maxime și inime la munte se vor încadra între 2 grade C la amiază, iar minima nopțtii va atinge -9°C. Noaptea, vântul va crește ușor în intensitate și va atinge 6 km/h dinspre NV. Marți, temperaturile vor crește la munte pe timpul nopții, dar sunt anunțate ninsori.

Prognoza meteo pentru luna martie. Vremea 25 februarie- 25 martie 2019... Temperaturi de 15 grade săptămâna asta! Prognoza meteo 25 februarie- 3 martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x