Antena Căutare

Vremea 27 februarie 2019. Prognoza meteo în București și la munte - ninsori și vânt puternic

Vremea din 27 februarie 2019, la București și la munte, anunță temperaturi scăzute și vânt puternic. Prognoza meteo de miercuri indică ninsori pe timpul nopții la munte. Află cum va fi vremea de miercuri, 27 februarie în România.

Vremea 27 februarie 2019. Prognoza meteo în București și la munte - ninsori și vânt puternic Galerie
Vremea 27 februarie 2019, Meteo Bucuresti si la munte

Vremea din 27 februarie 2019 anunță precipitații mixte în anumite regiuni ale țării. la București și la munte, anunță temperaturi scăzute și vânt puternic. Prognoza meteo de miercuri indică ninsori pe timpul nopții la munte, vânt puternic pe timpul zilei la București/ Află cum va fi vremea de miercuri, 27 februarie 2019, în București și la munte, vremea de azi.

În prima parte a zilei de Miercuri se vor semnala precipitații mixte slabe local în estul Transilvaniei și în Moldova, în timp ce în Bărăgan și Dobrogea vor predomina ploile.

Vântul va sufla tare în estul țării, cu rafale de până la 60-70 de km/h în câmp deschis, în timp ce în restul teritoriului acesta va fi moderat. Temperaturile maxime ale zilei de miercuri se vor încadra între 0 și 5 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 5-10 grade în Banat și Crișana, 8-13 grade în Oltenia, 4-9 grade în Muntenia și Dobrogea și 1-6 grade în Moldova.

Vremea în București, 27 februarie 2019

Prognoza meteo în București anunță un cer parțial noros și atmosferă rece. Temperaturiele maxime și minime se vor încadra între 7°C și -2°C. NU vom scăpa de vântul puternic care și-a făcut simțită prezența în mai multe regiuni ale țării. Astfel că, în București, vântul va sufla miercuri cu 10 km/h dinspre NE, 30 de km/h la rafală, pe timpul zilei, și cu 7 km/h dinspre S. NU sunt așteptate ploi sau precipitații.

Prognoza meteo la munte 27 februarie

La munte cerul va fi acorit de nori, temperaturile maxime nu vor depăși 3°C la amiază. Vântul va sufla cu putere, cu 43 km/h la rafală pe timpul zilei și cu 34 km/h la rafală, pe timpul nopții. La munte sunt așteptate ninsori pe timpul nopții și valori minime termice de -5°C. Temperaturile continuă să scadă la munte.

Avertizări meteo 26 februarie. Cod portocaliu si cod galben de viscol... Este Cod galben de vânt în țară! Rafalele pot atinge 100 de kilometri la oră! Zonele afectate, în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x