Antena Căutare

Vremea de 1 Martie: Prognoza meteo de Mărțișor 2019 în România

Prognoza meteo pe o lună. Cum va fi vremea de Vremea de 8 Martie 2019 și ce anunță meteorologii ANM despre vremea în prima lună de primăvară. Progniza meteo de 1 martie 2019.

prognoza meteo de 1 si de 8 martie

Vremea de 1 Martie: Prognoza meteo de Mărțișor 2019 în România. Cum va fi vremea în la București și la munte și ce și ce anunță meteorologii ANM despre vremea în prima lună de primăvară. Prognoza meteo de 1 martie 2019.

Vremea de 1 Martie. De Mărțișor, vom avea o vreme deosebit de caldă în toată țara, astfel că începând cu prima zi a lunii martie, temperaturile cresc neobișnuit de mult. Valorile termice mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Meteorologii precizează că vineri, pe 1 martie, ne așteptăm la valori termice care se vor încadra între 10-15 grade, dar pot depși 15 grade în unele zone.

La București, de Mărțișor, va fi vreme însorită! Vântul va adia slab, iar valorile tremice se vor încadra între 15°C și 3°C. Apoi, temperaturile vor mai scădea ușor, urmând ca maximele termice în Capitală să se manifeste în data de 6 martie- respectiv, 18 grade Celsius.

Și la munte va fi un Mărțișor călduros! Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 6°C și -0°C. Vântul va sufla însă cu putere, în timpul zilei. Pe timpul nopții sunt așteptate ninsori.

Vremea de 1 Martie. Săptămâna 25.02.2019 – 04.03.2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Precipitațiile estimate a se înregistra în acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile din sud-vestul teritoriului.

Vremea de 8 Martie. Săptămâna 04.03.2019 – 11.03.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în această perioadă.

Vremea 28 februarie. Prognoza meteo - temperaturi de 12 grade la București... Avertizări meteo 28 februarie. Cod galben de viscol în România, zona de munte...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x