Căutare Live

Vremea 27 iulie. Prognoza meteo anunță furtuni. Când e prima zi fără ploi

Vremea din 27 iulie anunță un nou val de furtuni în aproape toată țara. Prognoza meteo aduce vești despre ploi și în următoarele zile. Când va fi prima zi fără ploi.

vremea 27 iulie

Vremea din 27 iulie anunță un nou val de furtuni în aproape toată țara. Prognoza meteo aduce vești despre ploi și în următoarele zile. Când va fi prima zi fără ploi.

Citește și prognza meteo pentru luna august

Citește și prognoza meteo pentru luna septembrie

Potrivit vremea.ro vineri în centrul și în estul țării vor fi unele înnorări temporare (mai ales în cursul după-amiezii), iar local vor cădea averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice. Vântul va suflă moderat la munte și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 22 și 27 de grade în Transilvania și Maramureș, 24-29 de grade în Banat și Crișana, 28-33 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai scăzute valori așteptate pe litoral și în estul Deltei Dunării) și 25-30 de grade în Moldova.

Vremea București, 27 iulie 2018

Porrivir vremea ido, în Capitală sunt așteptate furtuni cu fulgere atât ziua cât și noaptea, chiar dacă temperaturile sunt mai ridicate decât în zielele precedente. Vântul va sufla moderat pe direcția VSV, iar cantitățile de apă vor fi însemnate: 2 l/m² pe timpul zilei și 6 l/m² pe timpul nopții. Temperaturile de vineri se vor încadra între 29°C și 20°C. Prima zi fără ploi la București va fi marți, 31 iulie 2018.

Prognoza meteo la munte, 27 iulie 2018

La munte sunt anunțate furtuni cu fulgere izolate, atât ziua, cât și noaptea, și sunt așteptate cantități mari de apă, riscul de inundații fiind major. Vântul va sufla variabil pe direcția VSV, apa va atinge 5 l/m² pe timp de zi și 3 l/m² pe timp de noapte. Temperaturile se încadrează între 25°C și 18°C. Prima zi fără ploi la munte este prognozată luni, 6 august 2018.

De altfel ANM e emis un nou cod galben de ploi abundente, valabil pentru județele Mehedinți și Bihor. Potrivit meteorologilor, vremea rea se va extinde și în weekend.

Vara indiană, fenomenul care se instalează deja în România. Anunţul meteorologilor despre cum va fi vremea în această to... Prognoza meteo pentru trei zile. Cum va fi vremea în weekend: Nu scăpăm de ploi!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri