Vremea 28 august. Prognoza meteo - furtuni cu fulgere, risc de inundații

Vremea din 28 august se anunță instabilă. Pe de o parte, meteorologii vorbesc despre ploi torențiale și risc de inundații, pe cealaltă parte avem parte de vreme toridă. Câte grade vor fi în termometre.

vremea 28 august

Vremea din 28 august se anunță instabilă. Pe de o parte, meteorologii vorbesc despre ploi torențiale și risc de inundații, pe cealaltă parte avem parte de vreme toridă. Câte grade vor fi în termometre.

Meteo 27 august- 2 septembrie. Cum va fi vremea, de luni până duminică

Vremea România, 28 august 2018

Marți vremea va fi în general frumoasă în toată țara, doar local la munte și izolat în Transilvania, Maramureș și în nordul Moldovei urmând să se semnaleze unele averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice, potrivit prognozei Vremea.ro. Vântul va suflă moderat pe litoral și în Deltă Dunării și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor țării. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 25 și 30 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (din nou cu valori ușor mai scăzute, de până la 23-24 de grade Celsius, așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei), 30-35 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 25-30 de grade în Moldova.

Vremea București, 28 august 2018

În București, vremea se menține deosebit de caldă, cu un cer în mare parte senin. Maxima zilei va fi de 32°C, iar minima nopții de 19°C. Vântul va sufla slab dinspre NNE și nu sunt deloc șanse de precipitații. Noaptea își vor face apariția norii, însă nimic nu este amenințător. La București, vremea se va menține extrem de călduroasă și fără ploi pe tot parcursul acestei săptămâni, inclusiv în următoarea.

Prognoza meteo la munte, 28 august 2018

La munte, prognoza meteo aduce alte informații decât la București. Iată că vom avea parte de furtuni cu fulgere în formare, la amiază, și pe timpul nopții. Vântul va sufla moderat dinspre NV, șansele de ploaie sunt extrem de ridicate (80%), iar cantitățile de apă vor fi însemnate, favirizând riscul de inundații. Sunt semnalate 3 l/m² de apă pe timpul zilei și 2 l/m² pe timpul nopții. Ploile se vor opri și la munte, pe parcursul zilelor următoare, însă vor reveni în weekend.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri