Antena Căutare

Vremea 28 mai 2019. Prognoza meteo: vreme instabilă și cantități însemnate de apă

Prognoza meteo pentru ziua de mați anunta vreme instabila si cantitati insemnate de apa in majoritatea regiunilor. Afla cum va fi vremea in Bucuresti. Vremea 28 mai 2019.

Prognoza meteo pentru ziua de mați anunță vreme instabilă și cantități însemnate de apă în majoritatea regiunilor. Află cum va fi vremea în București. Vremea 28 mai 2019.

Vremea va fi în general instabilă în regiunile sud-vestice, vestice, nordice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte, unde vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă înregistrate vor fi pe arii restrânse mai însemnate și va cădea grindină.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, vântul va sufla în general moderat, iar ploi de scurtă durată și descărcări electrice se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 21 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 17 grade.

Citește și: Vremea 27 - 29 mai. Care sunt zonele cele mai afectate de ploi

Vremea în București 28 mai 2019

În Bucuresti, vremea se va menține predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, când probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi în creștere. Vântul va sufla în general moderat pe parcursul zilei și slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

Sursa: stirimeteo.com

Citește și:

Val de caniculă în România. Se vor înregistra 33 de grade Celsius... Informare meteorologică 28 mai 2019. Ploi torențiale, vijelii și grindină în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x