Căutare Live

Vremea 29 septembrie. Prognoza meteo anunță ploi și temperaturi în scădere

Vremea din 29 septembrie se anunță instabilă, cu ploi și temperaturi în scădere, în România.

vremea 29 septembrie prognoza meteo 29 septembrie

Vremea din 29 septembrie se anunță instabilă, cu ploi și temperaturi în scădere, în România. Prognoza meteo anunță vreme schimbătoare.

Potrivir vremea.ro, în weekend vremea va fi schimbătoare, sâmbătă fiind așteptate unele precipitații slabe sub formă de ploaie local în estul țării, iar duminică cerul se va degaja din nou în toate regiunile. Temperaturile vor fi plăcute sâmbătă, cu maxime de până la 20-25 de grade Celsius la nivel național, în timp ce duminică se așteaptă o ușoară răcire pe partea estică, temperaturile la nivelul întregii țări urmând să fie încadrate în general între 17 și 22 de grade, cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei și în nordul Moldovei, iar cele mai ridicate în sudul Banatului și al Olteniei.

Citește și prognoza meteo ANM pentru luna octombrie

Vremea București 29 septembrie

Potrivit vremea ido, Vremea din 29 septembrie la București aduce temperaturi în scădere față de ziua precedentă. Ploile ușoare își pot face apariția, iar vântul va sufla moderat. Cerul va fi parțial înnorat, iar maximele și minimele termice se vor încadra între 23°C și 10°C. Vântul va sufla moderat cu 15 şi 25 km/h. Duminică vremea se va răci considerabil, temperaturile nu vor depăși 19 grade Celsius.

Vremea la munte 29 septembrie la munte

Vremea la munte va fi ploioasă și rece, cu temperaturi maxime și minime ce se încadrează între 18°C și 4°C. Vântu va sufla slab, iar cantitatea de precipitații va atinge 2 l/m². Duminică ploile se opresc, dar temperaturile mai scad cu încă trei grade.

Vremea la mare 29 septembrie 2018

Vremea la mare va fi relativ caldă la mare, fără modificări mari în ce privește valorile termice, care în acest weekend se vor situa în jurul a 21 de grade Celsius. Nu sunt anunțate ploi, iar vântul va sufla moderat. Duminică și luni vor fi două zile ploioase la mare.

Vremea 30 septembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi extreme în România... Meteo 29 septembrie. Cum va fi vremea sâmbătă în România...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri