Antena Căutare

Vremea 3 noiembrie. Prognoza meteo cu temperaturi foarte mari

Vremea 3 noiembrie se anunță deosebit de frumoasă. Prognoza meteo anunță că temperaturi mari în România sâmbătă.

Vremea 3 noiembrie. Prognoza meteo cu temperaturi foarte mari
vremea 3 noiembrie 2018

Vremea 3 noiembrie se anunță deosebit de frumoasă. Prognoza meteo anunță că temperaturi mari în România sâmbătă.

Prognoza meteo până în luna decembrie! Vreme foarte caldă! Când vine iarna!

Potrivit vremea.ro, Sâmbătă vremea va fi similară cu cea de vineri, cu un cer variabil spre mai mult noros în sud și est și variabil spre mai mult senin în vest, centru și nord. Precipitațiile vor fi inexistente pe întreg teritoriul României. Vântul va sufla slab până la moderat în nordul Moldovei și în Dobrogea și mai mult slab în rest. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 21 și 26 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și 17-23 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în Oltenia.

Vremea în București 3 noiembrie 2018

Vremea în București se menține călduroasă. Cerul va fi acoperit de nori, însă nu sunt șanse de precipitații. Temperaturile maxime ating 18 grade la amiază, iar minima nopții atinge 8°C. Vântul va sufla în rafale de 27 km/h, norii persistă și pe timpul nopții. Vremea se anunță deosebit de frumoasă și duminică.

Prognoza meteo 3 noiembrie la munte

Potrivit vremea ido, cerul este însorit, iar temperaturile maxime ating 22°C. Minima nopții atinge 8°C. Cerul se menține parțial noros, dar nu sunt prognozate ploi. Duminică vremea va fi în continuare foarte caldă pentru începutul lunii noiembrie, deși temperaturile vor mai scădea cu 1-2 grade Celsius la nivel național. Cerul va fi variabil în toată țara, cu unele înnorări temporare în sud și est, însă șansele pentru apariția precipitațiilor vor fi aproape nule.

Meteo 3 noiembrie. Cum va fi vremea sâmbătă... Vreme foarte caldă până în decembrie. Prognoza meteo luna decembrie 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x