Antena Căutare

Fenomen meteo STRANIU în România! Ce se va întâmpla cu vremea în fiecare regiune, în acest weekend. Se schimbă TOT!

Vremea în weekend, 2 – 4 noiembrie. Prognoza meteo pentru acest sfârșit de săptămână în România anunță temperaturi mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă a anului, urmând, însă, ca vremea să se răcească treptat.

Vremea în weekend, 2 – 4 noiembrie. Prognoza meteo pentru acest sfârșit de săptămână în România anunță temperaturi mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă a anului, urmând, însă, ca vremea să se răcească treptat.

Vremea în weekend, 2 – 4 noiembrie. Banat

Potrivit ANM, până spre sfârșitul acestei săptămâni, vremea se va menține mult mai caldă decât în mod normal la această dată, cu o medie a valorilor termice diurne cuprinsă între 23 și 25 de grade Celsius. Ridicate vor fi și temperaturile nocturne, iar media acestora va avea variații mai mari, între 10 și 14 grade.

Vremea în weekend, 2 – 4 noiembrie. Crișana

Vremea se va menține deosebit de caldă și în Crișana, cu variații ale mediei temperaturilor maxime între 21 și 25 de grade, iar ale celor minime între 10 și 14 grade. După acest weekend, urmează o săpptămână în care valorile termice vor fi în scădere treptată, spre maxime medii în jurul a 16 grade și minime medii de 5...6 grade.

Vremea în weekend, 2 – 4 noiembrie. Transilvania

Până sâmbătă, 3 noiembrie, vremea va rămâne deosebit de caldă, cu medii ale temperaturilor maxime cuprinse între 21 și 24 de grade și ale temperaturilor minime între 7 și 10 grade. Însă, începând de duminică, 4 noiembrie, temperaturile maxime vor scădea cu aproximativ 6 grade, iar cele minime cu 5 grade.

Vremea în weekend, 2 – 4 noiembrie. Maramureș

Până sâmbătă, valorile termice vor avea variații la valori mult mai ridicate decât în mod normal la această dată. Astfel, media temperaturilor maxime va fi între 21 și 24 de grade, iar a minimelor între 8 și 11 grade.

Apoi, începând de duminică, vremea va intra într-un proces de răcire treptată, iar media maximelor termice va ajunge la 14...15 grade și a minimelor la 4...5 grade.

Vremea în weekend, 2 – 4 noiembrie. Moldova

În Moldova, în acest weekend și pânăp pe 11 noiembrie, valorile termice diurne vor ajunge la 12 grade Celsius. Temperaturile medii nocturne se vor situa în jurul valorii de 11 grade. Doar izolat vor fi condiții pentru ploi slabe sau burniță.

Vremea în weekend, 2 – 4 noiembrie. Dobrogea

În Dobrogea, vremea se află în acest weekend într-un proces de răcorire ce va face ca până pe 11 noiembrie, media temperaturilor diurne să fie de cel mult 14 grade, iar a celor nocturne de 8 grade. Doar izolat și trecător vor fi posibile ploi slabe sau burniță.

Vremea în weekend, 2 – 4 noiembrie. Muntenia

Valorile termice vor fi în scădere în acest weekend, de la o medie de 22 de grade până la 14 grade în următoarea săptămână.

Totodată, media minimelor termice se va menține în jurul valorii de 11 grade până vineri, apoi va scădea spre 5...6 grade în diminețile de 10 și de 11 noiembrie.

Vremea în weekend, 2 – 4 noiembrie. Oltenia

Și în Oltenia se răcește treptat. Temperaturile nocturne vor scădea în acest weekend, urmând să ajungă până spre 5...6 grade în ziua de 11 noiembrie.

Vremea în weekend, 2 – 4 noiembrie. La munte

La munte, vremea va fi caldă pentru această perioadă, cu o medie a temperaturilor maxime între 13 și 16 grade și a minimelor între 6 și 10 grade. Ar putea fi condiții pentru ploi de scurtă durată.

VINE FRIGUL! Meteorologii au anunţat cât de tare SE VA RĂCI în următoarele zile, în fiecare regiune a ţării... Meteo 3 noiembrie. Cum va fi vremea sâmbătă...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x