Vremea 3 septembrie. Prognoza meteo cu vreme extremă: furtuni, caniculă

Vremea din 3 septembrie anunță vreme la extreme: pe de o parte furtuni cu fulgere, pe de alta călduri caniculare. Meteorologii anunță cum va fi vremea luni în România. 

vreema 3 septembrie

Vremea din 3 septembrie anunță vreme la extreme: pe de o parte furtuni cu fulgere, pe de alta călduri caniculare. Meteorologii anunță cum va fi vremea luni în România.

Prognoza meteo septembrie – octombrie 2018. Vremea până la 1 octombrie

Potrivit ANM, vremea va fi călduroasă până pe data de 3 septembrie, iar temperaturile medii diurne vor avea variații de la o zi la alta, dar se vor situa, în general, între 30 și 33 de grade. Apoi vremea se va răcori, maximele termice vor marca o scădere până la valoarea de 28 de grade, valoare ce se va menține constantă în intervalul 4 – 9 septembrie. În prima parte a intervalului de prognoză, media temperaturilor minime va fi de 18 grade, urmând ca între 30 august și 1 septembrie temperatura medie nocturnă să se situeze în jurul valorii de 17 grade. În intervalul 2 – 9 septembrie, minimele termice se vor menține relativ constante, în jurul valorii de 15 grade. Vor fi ploi slabe, de scurtă durată, între 27 și 29 august, precum și în intervalul 2 – 9 septembrie, însă acestea se vor semnala doar pe arii restrânse.

Vremea București 3 septembrie 2018

Potrivit vremea ido, prognoza meteo aduce vreme toridă din nou în Capitală, meteorologii anunță 32 de grade în termometre. Ceruls e va menține în mare parte senin și nu sunt așteptate ploi. Noaptea, își vor face apariția câțiva nori, iar vântul va sufla moderat. Cantitatea de precipitații la munte este zero, iar temperaturile minime ating 17°C.

Prognoza meteo 3 septembrie la munte

Gata cu vremea frumoasă la munte! De luni sunt sunt aașteptate ploi abundente cu aspect de furtună, vijelii și descărcări electrice. Prognza meteo aduce furtuni cu fulgere în formare după-amiază și temperaturi care scad progresiv. Temperraturile maxime și minime se vor încadra între 27°C și 13°C, iar cerul este parțial înnorat, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Cantitatea de precipitații va atinge 1 l/m². Ploile vor continua miercuri, 5 septembrie 2018.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri