Vremea 30 octombrie. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate

Vremea din 30 octombrie se anunță deosebit de frumoasă în toată țara. Prognoza meteo anunță temperaturi extrem de ridicate în toată România.

vremea 30 octombrie

Vremea din 30 octombrie se anunță deosebit de frumoasă în toată țara. Prognoza meteo anunță temperaturi extrem de ridicate în toată România.

Potrivit vremea.ro, Marți în jumătatea estică a țării cerul va fi variabil, în timp ce în vest mai ales după-amiază vor cădea ploi pe spații relativ extinse. Deși cantitățile de apa estimate a se acumula nu vor fi importante, datorită căldurii puternice instabilitatea va fi ridicată, astfel încât ploile vor avea și caracter de aversă și vor fi însoțite răzleț și de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat în estul extrem al țării și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 20 și 25 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 22-27 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 20-24 de grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în extremitatea nordică a regiunii.

Vremea 30 octombrie la București

Vremea la București este deosebit de frumoasă, cu soare și temperaturi maxime de 22°C. Vântul scade în intensitate, bătând în rafale de 17 km/h la amiază și 5 km/h dinspre N, la noapte. Minimele termice la București vor coborî până la 13°C, iar noaptea sunt așteptate ploi izolate.

Prognoza meteo 30 octombrie la munte

La munte vremea va fi foarte caldă, cu temperaturi maxime de 24°C și cer însorit. Vântul va sufla cu: 5 km/h dinspre S, vor fi rafale de 28 km/h la amiază și la noapte, dar nu sunt anunțate ploi. Minimele termice coboară până la 10°C. Vremea se va menține la fel de însorită pe parcusrul întregii săptămâni, după care temperaturile scad treptat până la normalul climatologic al lunii.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri