Antena Căutare

Vremea 4 septembrie. Prognoza meteo- caniculă, vijelii și grindină

Vremea din 4 septembrie se anunță caniculară. Pe de altă parte, prognoza meteo ANM indică cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină în anumite regiuni ale României.

Vremea 4 septembrie. Prognoza meteo- caniculă, vijelii și grindină
vremea 4 septembrie 2018

Vremea din 4 septembrie se anunță caniculară. Pe de altă parte, prognoza meteo ANM indică cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină în anumite regiuni ale României.

Prognoza meteo în următoarele 2 săptămâni

Prognoza meteo pentru săptămâna 3 – 9 septembrie

Potrivit vremea.ro, marți vremea va continuă să fie deosebit de caldă mai ales în sudul țării, în timp ce în vest, centru și nord temperaturile vor scădea ușor și se vor menține condițiile pentru producerea unor averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice, în mod local. Vântul va suflă slab în aproape toată țara, cel mult slab până la moderat în Moldova. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 26 și 30 de grade în Transilvania și Maramureș, 24-28 de grade în Banat și Crișana, 28-33 de grade în Oltenia (cu cele mai ridicate valori așteptate în partea estică a regiunii), 30-35 de grade în Muntenia și 28-33 de grade în Dobrogea și Moldova.

ANM a emis cod galben valabil până pe 04 septembrie, ora 23:00: fenomene vizate: perioade cu instabilitate atmosferică accentuată;

În intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în Banat, Crișana și local în Oltenia și vestul Transilvaniei. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 40...50 l/mp.

În celelalte regiuni, cu precădere în zonele de munte, astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse și în intervale scurte de timp.

Vremea București 4 septembrie 2018

Vremea se anunță deosebit de frumoasă marți, 4 septembrie. Temperaturile se mențin ridicate, deși scad cu trei grade față de ziua precedentă. Cerul va fi parțial înnorat, vântul suflă variabil dinspre NNE. Șansele de precipitații sunt reduse, iar minima nopții va atinge 17°C. De miercuri sunt așteptate furtuni cu fulgere și cantități de apă însemnate

Prognoza meteo 4 septembrie la munte

Temperaturile încă se mențin ridicate la munte, iar cerul se menține parțial înnorat. Temperaturile maxime și minime se încadrează între 26°C și 14°C. Vântul suflă variabil, iar șansele de ploaie sunt ridicate. De miercuri, vremea se schimbă la munte și sunt anunțate furtuni și descărcări electrice.

Cum va fi vremea până pe 16 septembrie. ANM a revizuit prognoza meteo pe două săptămâni... Meteo 4 septembrie 2018. Ce anunță prognoza meteo pentru marți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x