Antena Căutare

Vremea 5 iunie 2019. Ploile continuă, însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului

Vremea 5 iunie 2019. Prognoza meteo pentru ziua de miercuri anunta vreme instabila, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Afls cum va fi vremea in Bucuresti.

Vremea 5 iunie 2019. Prognoza meteo pentru ziua de miercuri anunță vreme instabilă, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Află cum va fi vremea în București.

Meteo 5 iunie 2019. Miercuri local își vor mai face apariția unele averse de ploaie local în cea mai mare parte a țării, însă cu excepția zonelor montane, a nordului Munteniei și al Olteniei (unde izolat se vor strânge până la 15-20 de mm), nu se vor înregistra cantități importante de apa. Vântul va suflă moderat în nordul Moldovei și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi similare cu cele înregistrate pe parcursul zilei de marți și vor fi situate în general între 21 și 26 de grade Celsius în Transilvania și Maramureș și 24-29 de grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în estul Moldovei și în Luncă Dunării.

Vremea în București 5 iunie. ANM anunță: vremea se va menține în general instabilă. Vor fi intervale cu averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, cu o probabilitate mai mare după-amiaza și seara. Temperatura maximă va fi de 24...25 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 15 grade.

Citește și: Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Temperaturi de peste 30 de grade

Meteo 5 iunie 2019. ANM, avertizare meteo

Cod GALBEN. Avertizare meteo valabil de la : 05-06-2019 ora 8:00 până la : 05-06-2019 ora 9:00
În zona : Județul Timiş: Dudeștii Vechi, Cenad, Beba Veche, Valcani;
Se vor semnala : averse ce vor cumula local 20-30 l/mp, descărcări electrice, intensificări de vânt

Citește și: Prognoza meteo 14 zile. Cum va fi vremea în România 3-16 iunie 2019

Alertă în România! Cod portocaliu de inundații pe Dunăre, valabil două săptămâni. Mai multe județe vor fi afectate... Meteo 5 iunie 2019. Flick prezintă vremea în rime: Toate fetele frumoase pot umbla în sutien, bikini sau ceva de gen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x