Antena Căutare

Vremea 7 august 2019. Temperaturi caniculare și ploi pe arii restrânse

Vreme caniculara dar cu usoare instabilitati pe arii restranse, asta ne așteaptă miercuri. Prognoza meteo anunta temperaturi de pana la 25 de garde Celsius. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Vreme caniculară dar cu ușoare instabilități pe arii restrânse, asta ne așteaptă miercuri. Prognoza meteo anunță temperaturi de până la 25 de garde Celsius. Află cum va fi vremea în București.

Vremea 7 august 2019. Vremea va fi călduroasă, izolat caniculară în Banat și Oltenia. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la munte și în extremitatea nordică a teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, descărcări electrice și posibil intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 35 de grade, cele mai ridicate fiind în sud-vestul teritoriului, unde și disconfortul termic va fi ridicat, iar cele minime se vor situa între 10 grade în depresiuni și 23 de grade în Dealurile de Vest.(stirimeteo.com)

Vremea în București va deveni caniculară. Meteo 7 august 2019. Cerul va fi în mare parte senin, iar vântul va sufla slab, până la moderat pe tot parcursul zilei. Temperaturile maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 16…19 grade.

Vremea 7 august 2019. Temperaturi caniculare și ploi pe arii restrânse

Citește și:

Vremea 5 - 12 august 2019

Potrivit ANM, valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. În schimb, precipitațiile vor fi peste normalul acestei perioade în extremitatea de nord-vest a teritoriului și în general deficitare în regiunile sudice și sud-vestice. În restul țării vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Sursa foto: freemeteo.ro

Citește și:

Iulie 2019, luna cea mai fierbinte din istorie! Încălzirea globală afectează întreg globul... Pericol uriaș pentru omenire! Încălzirea globală deschide „porta iadului” din Siberia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x