Antena Căutare

Revine canicula în toată țara. De miercuri, meteorologii anunță 35 de grade Celsius la umbră, 40 resimțite în aer

Începând de marți, 6 august, temperaturile vor începe să crească în mod considerabil, astfel că maximele se vor încadra între 23 şi 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei. Vremea va fi într-un proces de încălzire până pe 8 august, canicula punând stăpânire pe toată țara.

Începând de marți, 6 august, temperaturile vor începe să crească în mod considerabil, astfel că maximele se vor încadra între 23 şi 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei. Vremea va fi într-un proces de încălzire până pe 8 august, canicula punând stăpânire pe toată țara.

Pe tot parcursul săptămânii se vor înregistra temperaturi în jur de 30 de grade Celsius, dar şi averse, după care temperaturile vor scădea în următoarele două zile pentru ca ulterior să urce iar, conform prognozei ANM. Probabilitatea apariţiei ploilor creşte după data de 13 august.

Începând de marți, 6 august, temperaturile vor începe să crească în mod considerabil, astfel că maximele se vor încadra între 23 şi 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei.

Mai ales dupã-amiaza vor fi intervale de timp cu înnorãri, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului în Maramureş, local la munte, în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei.

În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi doar izolat va ploua slab. În urmãtoarele ore, în depresiuni vor fi condiţii de ceaţã.

Vremea 6 august 2019. Prognoza meteo anunță temperaturi în creștere... Iulie 2019, luna cea mai fierbinte din istorie! Încălzirea globală afectează întreg globul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x