Antena Căutare

Vremea 7 octombrie 2019. Lapoviță, ninsori și frig de îngheață pietrele în România

Vremea deosebit de rece insotita de lapovita si ninsori. Prognoza meteo pentru 7 octombrie anunta vremea urata si in Capitala.

Vremea deosebit de rece însoțită de lapoviță și ninsori. Prognoza meteo pentru 7 octombrie anunță vremea urâtă și în Capitală.

Potrivit meteorologilor, cerul va avea înnorări temporare și pe arii restrânse va ploua slab în regiunile nordice, estice și centrale. La munte, în special la altitudini mari, trecător, se vor semnala și precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 19 grade, iar cele minime, în general, între 0 și 7 grade.(stirimeteo.com)

ANM, avertizare meteo până pe 8 octombrie, ora 10:00:

În intervalul menționat vremea va fi deosebit de rece și se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare, în zona montană înaltă se va depune strat nou de zăpadă, iar temporar vântul va avea unele intensificări, spulberând zăpada. În zonele subcarpatice aferente acestor masive, îndeosebi din Moldova și Transilvania, precipitațiile vor fi mixte.

Vremea se va menține deosebit de rece și pe parcursul zilei de marți (8 octombrie), precum și în noaptea de marți spre miercuri (8/9 octombrie).

În București, vremea va fi rece pe 7 octombrie. Cerul va avea unele înnorări și trecător vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.

Vremea 7 - 14 octombrie 2019:

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în extremitatea de sud și de sud-est a țării, iar în rest temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi local deficitar în sud-vestul țării dar și ușor excedentar în nordul extrem al teritoriului, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele specifice acestei săptămâni

Citește și: Vremea până în noiembrie 2019. Mai cald decât normalul perioadei. Meteo 7 octombrie-4 noiembrie

ANM, avertizare meteo. Cod galben de ceață în mai multe județe... Strat de zăpadă de patru centimetri în Maramureș! În ce zone se mențin temperaturile scăzute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x