Live acum
Prime Time 20:00Film: Parker

Vremea până în noiembrie 2019. Mai cald decât normalul perioadei. Meteo 7 octombrie-4 noiembrie

Vremea până în noiembrie 2019. Mai cald decât normalul perioadei. Meteo 7 octombrie-4 noiembrie. Vremea se schimbă iar de săptămâna viitoare. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni anunțată de ANM anunță temperaturi ridicate

vremea

Vremea până în noiembrie 2019. Mai cald decât normalul perioadei. Meteo 7 octombrie-4 noiembrie. Vremea se schimbă iar de săptămâna viitoare. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni anunțată de ANM anunță temperaturi ridicate

ANM ( Administrația Națională de Meteorologie) a emis buletinul meteo pe patru săptămâni. Vremea 7 octombrie-4 noiembrie aduce valori mult mai ridicate decât normalul perioadei. Pe de altă parte, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de perioada climatologică la care ne aflăm.

Vremea până în noiembrie 2019. Meteo 7 octombrie-4 noiembrie

Săptămâna 07.10.2019 – 14.10.2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în extremitatea de sud și de sud-est a țării, iar în rest temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă

Regimul pluviometric va fi local deficitar în sud-vestul țării dar și ușor excedentar în nordul extrem al teritoriului, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele specifice acestei săptămâni.

Săptămâna 14.10.2019 – 21.10.2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile extracarpatice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 21.10.2019 – 28.10.2019

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 28.10.2019 – 04.11.2019

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în regiunile sudice, estice și sud-estice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Citește și:

Prognoza meteo: val de frig, lapoviță și ninsoare peste România. Cum va fi vremea în următoarele două zile

Recomandari