Antena Căutare

Vremea 8 februarie 2019. Prognoza meteo anunță valori termice ridicate

Vremea 8 februarie 2019. Potrivit meteorologilor, ziua de vineri se anunta una deosebit de frumoasa cu temperaturi mai ridicate in comparație cu ziua precedenta. Citeste prognoza meteo completa pentru ziua de vineri, 8 februarie.

Vremea 8 februarie 2019. Potrivit meteorologilor, ziua de vineri se anunță una deosebit de frumoasă cu temperaturi mai ridicate în comparație cu ziua precedentă. Citește prognoza meteo completă pentru ziua de vineri, 8 februarie.

Vremea, vineri 8 februarie, se anunță deosebit de frumoasă, cu temperaturi diurne ușor mai ridicate față de ziua precedentă. Noaptea însă, valorile termice scad din ce în ce mai mult. Maximele vor varia între 0 și 8 grade, iar minimele între -10 și 0 grade.

Vremea 5 februarie-4 martie. ANM, actualizare estimări meteorologice

Vremea în București, 8 februarie 2019

Vremea va fi închisă spre final de săptămână. Vântul, pe timpul zilei, va sufla cu 3 km/h dinspre SV, iar nopatea cu 6 km/h dinspre SV. Maxima se va situa în jurul valorilor de 2 – 3 grade Celsius, iar minima va coborî până spre -2 grade. De sâmbătă, vremea se schimbă.

Vremea la munte, 8 februarie 2019

Vremea la munte se menține caldă pentru această perioadă. Media maximelor se va încadra între 0 și 3 grade, iar cea a minimelor este de -9/-4 grade. Cerul va fi variabil și vântul va slab până la moderat, iar izolat vor fi condiții de precipitații mixte slabe și pe arii restânse. Ceața și chiciura vor da mari bătăi de cap.

Anunț de utlimă oră de la meteorologi. La ce valori vor ajunge temperaturile în următoarele zile. Cum va fi vremea în we... ANM, prognoza meteo 8 februarie. Cod Galben de vreme severă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x