Antena Căutare

Vremea 8 septembrie. Prognoza meteo anunță ploi. Cât scad temperaturile

Vremea din 8 septembrie se anunță instabilă în weekend. Prognoza meteo anunță apariția ploilor, în special pe timpul nopții, iar temperaturile scad simțitor în România, în a doua zi de weekend.

Vremea 8 septembrie. Prognoza meteo anunță ploi. Cât scad temperaturile
vreema 8 septembrie 2018

Vremea din 8 septembrie se anunță instabilă în weekend. Prognoza meteo anunță apariția ploilor, în special pe timpul nopții, iar temperaturile scad simțitor în România, în a doua zi de weekend.

Potrivit vremea.ro, sâmbătă vremea va fi caldă în cea mai mare parte a țării, cu valori maxime de temperatură de până la 23-28 de grade Celsius în jumătatea nordică și 28-33 de grade în cea sudică. Cele mai scăzute valori se vor înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei și în nordul Moldovei, iar cele mai ridicate în zonă Luncii Dunării.

Din punct de vedere al aspectului vremea va fi doar ușor instabilă în vestul, centrul și în nordul teritoriului, unde local în special după-amiază se vor produce unele averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice, în timp ce în sud și în est astfel de fenomene vor avea loc numai cu totul izolat (iar cantitățile de apa estimate a se acumula vor fi de asemenea nesemnificative).

Vremea în București 8 septembrie

În Capitală, cerul va fi parțial înnorat și există posibilitatea apariției ploilor atât pe timpul zolei, cât și pe timpul nopții. Temperaturile mai scad cu un grad în prima zi de weekend, urmând ca adevărata răcire a vremii să se producă duminică, în a doua zi de weekend. Sâmbătă, maximele și minimele termice se vor încadra între 27°C și 15°C, vântul suflă variabil dinspre S-E. Precipitațiile sunt semnalate pe timpul nopții și pot atinge 1 l/. Dumincă, temperaturle scad până la 25 de grade Celsius, iar ploile însoțite de descărcări electrice vor pune stăpânire pe București. Cum va fi vremea în prima zi de școală, 10 septembrie 2018.

Prognoza meteo 8 septembrie la munte

Potrivit vremea ido, vremea la munte este frumoasă sâmbătă, deși cerul este parțial înnorat. Nu sunt anunțate ploi, iar temperaturile chiar mai cresc cu un grad față de ziua precedentă, atingându-se între 23°C și 13°C. Temperaturile scad dramatic în a doua zi de weekend, când se vor înregistra între 19 grade și 11 grade Celsius. Vremea se va mai ameliora în prima zi de școală, 10 septembrie. Vezi cum va fi vremea la munte în prima zi din noul an școlar 2018-2019.

Se întoarce canicula?! Meteorologii vin cu vești despre vreme: Temperaturi mari... Vremea în București pe 8 septembrie 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x