Antena Căutare

Vremea 9 aprilie 2019. Prognoza meteo anunță vânt și ploi pe arii extinse

Vremea 9 aprilie 2019. Prognoza meteo pentru ziua de marti anunta precipitatii sub forma de ploie in majoritatea zonelor tarii. Vantul va fi si el prezent și va sufla slab sau moderat. Afla cum va fi vremea in Bucuresti si la munte.

Vremea 9 aprilie 2019. Prognoza meteo pentru ziua de marți anunță precipitații sub formă de ploie în majoritatea zonelor țării. Vântul va fi și el prezent și va sufla slab sau moderat. Află cum va fi vremea în București și la munte.

Marți vor cădea averse de ploaie pe spații relativ extinse în toate regiunile țării, cu excepția Moldovei, unde acestea se vor semnala doar izolat. Pe alocuri, cantitățile de apa vor ajunge până la 10-15 mm, în special la munte. Vântul va suflă moderat în sudul țării și slab în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 15 și 20 de grade în Transilvania și Maramureș, 18-23 de grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în Dealurile de Vest) și 16-21 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Vremea în București. Meteo 9 aprilie

In București, cerul va avea înnorări şi temporar va ploua, posibil şi sub formă de aversă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări de 42 km/h în timpul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul a 15 grade, iar cea minimă va fi de 8 - 9 grade Celsius. Șansele de precipitații vor fi de 65%, iar cantitate acestora de 2-3 L/m².

Prognoza meteo 9 aprilie. Vremea la munte

La munte vremea continuă se să răcească, temperaturilor maxime vor fi cuprinse între 9 și 2 grade Celsius. Se vor semnala precipitații, predominant precipitații sub formă de ploaie. Media minimelor termice va scădea sub 0 grade.

Sursa: vremea.ro

Vremea o ia razna înainte de Paște: zapadă de câțiva metri și viscol!... Va ploua în fiecare zi! Prognoza meteo pe 2 săptămâni 8-21 aprilie 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x