Antena Căutare

Vremea 9 iulie. Prognoza meteo anunță furtuni masive! Când scăpăm de ploi

Vremea din 9 iulie se anunță extrem de instabilă. Prognoza meteo pe țară nu aduce vești prea bune: meteorologii au emis un nou cod portocaliu de ploi masive pentru 18 judeţe din ţară, valabil de duminică, ora 16:00 până marţi la ora 21:00.

Vremea 9 iulie. Prognoza meteo anunță furtuni masive! Când scăpăm de ploi
vremea 9 iulie 2018

Vremea din 9 iulie se anunță extrem de instabilă. Prognoza meteo pe țară nu aduce vești prea bune: meteorologii au emis un nou cod portocaliu de ploi masive pentru 18 judeţe din ţară, valabil de duminică, ora 16:00 până marţi la ora 21:00.

Vremea va fi instabilă în majoritatea regiunilor, atât luni 9 iulie, cât și marți 10 iulie 2018. Temperaturile maxime vor ajunge la 31 de grade Celsius, iar cele minime vor fi de 11 grade.

Potrivit ANM, în intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și pe arii restrânse căderi de grindină.

Prin acumulare sau în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de peste 25 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

Vremea din 9 iulie la București

Potrivit vremea.ro, vremea la București va fi ploioasă. Furtunile cu fulgere și cantitățile mari de apă sunt așteptate din nou în Capitală. Temperaturile mai cresc doar cu un grad față de ziua precedentă, atingând valori maxime de 25°C și minime de 18°C. Vântul va fi variabil pe parcursul zilei, iar cantitățile de apă în urma furtunilor anunțate vor atinge 6 l/m² pe timpul zilei și 15 l/m² pe timpul nopții. Sunt prevăzute și inundații, fapt ce a alertat deja autoritățile de salvare.

Prognoza meteo pentru 9 iulie la munte

La munte ploile vor continua să curgă în cantități mari. Vor fi descărcări electrice atât pe timpul zieli cât și pe timpul nopții. Temperaturile maxime nu vor depăși 19°C, iar cele minime sunt de 14°C. Vântul va sufla moderat, cantitatea de preciptații va atinge 10 l/m² ziua și 5 l/m² nopatea.

Ploile și furtunile masive vor continua până la jumătatea săptămânii viitoare.

Consultă și vremea pentru săptămâna 9 - 15 iulie 2018.

Prognoza meteo săptămâna viitoare. Vreme la extreme până pe 15 iulie! Cât de rău va fi... Când scăpăm de ploi? Ai deja de gând să lași umbrela acasă și pelerina în cuier! Mare greșeală! Veștile de la meteorolog...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x