Antena Căutare

Vremea 9 octombrie. Moldova va avea parte de cele mai scăzute temperaturi

Vremea 9 octombrie. Meteorologii au vesti bune pentru noi! Temperaturile acestei zile sunt unele ridicate iar sansele de precipitatii sunt scazute. Doar in Moldova maximele vor fi mai scazute, in comparatie cu restul tarii, vor fi innorari lipsite de precipitatii.

Vremea 9 octombrie. Meteorologii au vești bune pentru noi! Temperaturile acestei zile sunt unele ridicate iar șansele de precipitații sunt scăzute. Doar în Moldova maximele vor fi mai scăzute, în comparație cu restul țării, vor fi înnorări lipsite de precipitații.

Potrivit vremea.ro, marți 9 octombrie, vremea va fi frumoasă și caldă în aproape toată țară, cu un cer variabil spre mai mult senin. Doar în Moldova vor fi unele înnorări trecătoare, însă nu se vor semnala precipitații. Vântul va suflă slab până la moderat în sud-est și mai mult slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime vor fi aproape indentice cu cele înregistrate în cursul zilei de luni și se vor încadra în general între 19 și 23 de grade în Transilvania și Maramureș, 22-26 de grade în Banat și Crișana și 20-25 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în extremitatea nordică a Moldovei.

Vremea pe 7 zile. Află cum va fi vremea săptămâna aceasta, unde se încălzește și când

Vremea 9 octombrie 2018 în București

Potrivit vremea ido, vremea în București, pe 9 octombrie, va fi una frumoasă cu temperaturi cuprinse între 23˚C și 11˚C. Vântul va sufla slab, iar cerul se menține în mare parte senin. Șansele de precipitații sunt minime, iar vremea se va menține deosebit de frumoasă pe tot parcursul săptămânii viitoare. Pe timpul nopții, temperatura minimă anunțată este de 11˚C, iar cantitățile de precipitații sunt 0.

Cum va fi vremea în noiembrie. Prognoza meteo pe 4 săptămâni

Vremea pe 7 zile. Află cum va fi vremea săptămâna aceasta, unde se încălzește și când... Meteorologii avertizează: vremea o va lua razna în această săptămână! Prognoza detaliată, pe regiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x