Antena Căutare

Vremea. ANM a făcut anunțul! Ce ne așteaptă în acest weekend

Vremea 20, 21 și 22 septembrie. ANM a anunțat o schimbare radicală în acest weekend. Află prognoiza meteo pentru București.

Vremea 20, 21 și 22 septembrie. ANM a anunțat o schimbare radicală în acest weekend. Află prognoiza meteo pentru București.

Adminitrația Națională de Meteorologie anunță schimbări considerabile de temperatură. Vremea se încălzește apoi se răcește în România.

Vineri, 20 septembrie, temperaturile diurne urmează să crească ușor, ajungând la cele normale pentru această perioadă a anului. Din păcate diminețile se mențin reci. Șansele de precipitații sunt scăzute în toată țara.

Mirela Polifronie, meteorolog de serviciu în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) a anunțat: Sâmbătă, 21 septembrie, vremea se răcește în jumătatea de Nord a țării, astfel încât valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în timp ce în rest, în continuare o să avem vreme caldă, cer variabil, cu unele înnorări după-amiază și în prima parte a nopții, cu ploi slabe trecătoare în zona Carpaților Orientali, dar și în Moldova, Maramureș, Crișana, Transilvania și în a doua parte a intervalului posibil să avem și în Muntenia”

Duminică, 22 septembrie, vremea se răcește și în Sud. În restul teritoriului valorile termice rămân apropiate de cele din ziua precedentă. Șansele de precipitații vor fi slabe și pe arii restrânse, în special în zona Carpaților Orientali, dar și în Moldova, Maramureș, Crișana, Transilvania.

Citește și: Meteo 23 - 29. Vremea se schimbă radical la sfârșit de septembrie

Vremea București în weekend

Sâmbătă, maximele vor fi de 19 grade în Nordul Moldovei și 32 de grade în Sudul Olteniei. Duminică, răcirea se va simți și în jumătate de Sud a teritoriului, cu maxime între 20 și 30 de grade. Specialistul ANM menționează: „În Capitală, sâmbătă este vreme caldă, cu 30 de grade, iar duminică se răcește, se ajunge la 25 de grade, cu cer variabil și moderat”.

Citește și: Prima ninsoare ar putea cădea în doar câteva zile! Vremea se răcește drastic în următoarea perioadă

Prognoza meteo în România, tot mai precisă. Director ANM: "Estimările au un grad de realizare uneori chiar de 100%&... Un ciclon islandez a lovit ţara! Temperaturile sunt mult sub normalul acestei perioade. Ce se va întâmpla cu vremea în u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x