Vremea București 23 august 2018. Ce temperaturi sunt în Capitală

Vremea din 23 august se anunță extrem de călduroasă, iar disconfortul termic crește simțitor. Prognza meteo anunță temperaturi mari, dar și ploi la munte.

vremea bucuresti 23 august 2018

Vremea din 23 august se anunță extrem de călduroasă, iar disconfortul termic crește simțitor. Prognza meteo anunță temperaturi mari, dar și ploi la munte.

Meteo 22-26 august 2018. Cum va fi vremea până duminică

Vremea 23 august București

Pentru locuitorii Capitalei se anunță o vreme toridă. Ziua de 23 august va aduce temperaturi extrem de ridicate în termometre, însă o astfel de vreme vom avea până la sfârșitul săptămânii la București. Valorile maxime și minime se vor încadra între 32°C și 17°C, și nu sunt așteptate ploi. Vântul va sufla slab pe direcția ENE între 10 şi 15 km/h, cerul se menține parțial înnorat pe perioada nopții. Temperaturile maxime ale săptămânii în București vor fi de 34°C. Acestea se vor înregistra duminică.

Vremea 23 august România

Joi vremea va continuă să fie călduroasă, iar în regiunile extracarpatice și cerul se va menține mai mult senin. În regiunile intracarpatice în schimb, după orele prânzului își vor face apariția în mod local unele averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină, însă cantitățile de apa estimate de către Vremea.ro a se acumula nu vor fi semnificative.

Vântul va suflă moderat în Dobrogea și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Maximele termice vor semăna „in oglinda” cu cele din ziua precedentă și vor urcă la prânz până spre 27-32 de grade în Transilvania, Maramureș și Crișana, 29-34 de grade în Banat, Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în Luncă Dunării) și 25-30 de grade în Moldova.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri